Με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα πολλά υποσχόμενα Windows 7, είναι εξοπλισμένοι οι νέοι φορητοί υπολογιστές της Toshiba, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας αποκλειστικά από την Ideal.


Toshiba Satellite A500

Toshiba Satellite A500

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα νέα laptops σε επιλεγμένα καταστήματα υψηλής τεχνολογίας, ενώ μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για αυτά στο www.toshiba.gr.


Η νέα γκάμα περιλαμβάνει το SATELLITE A500-1CO για τους απαιτητικούς, το οποίο έχει το εκλεπτυσμένο design ενός Toshiba Satellite με 16″ ίντσες οθόνη και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Ένα ισχυρό εργαλείο διασκέδασης & εργασίας με καταπληκτικές επιδόσεις που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.


Toshiba Satellite U500

Toshiba Satellite U500

Ο υπέρφορητός SATELLITE U500-17E, με 13,3” οθόνη, μικρό βάρος (2,15 kg) και πληρότητα τεχνικών χαρακτηριστικών για εύκολη μεταφορά χωρίς συμβιβασμούς, απευθύνεται σε όσους βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, ενώ τέλος, ο SATELLITE L500-1EK, είναι ο Satellite που κυκλοφορεί σε προσιτή τιμή για όλους με πληρότητα τεχνικών χαρακτηριστικών και την αξιοπιστία της Toshiba.