Στη κυκλοφορία και οι νέες σουίτες Adobe Creative Suite 3.3

adobeH Adobe ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του νέου Adobe Acrobat 9, που βοηθά τους χρήστες να επικοινωνούν εύκολα και αποδοτικά, χρησιμοποιώντας PDF έγγραφα και φόρμες.

Το νέο λογισμικό υποστηρίζει πλήρως την τεχνολογία
Adobe Flash. Είναι πλέον πολύ εύκολο να δημιουργήσει κάποιος PDF έγγραφα, να συνδυάσει αρχεία που προέρχονται από διαφορετικές εφαρμογές ακόμα και αρχεία βίντεο ή τρισδιάστατα αντικείμενα, σε ένα ενιαίο PDF αρχείο (PDF Portfolios) καθώς και να δημιουργήσει PDF φόρμες, που είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του δωρεάν Adobe Reader.

Ταυτόχρονα με την αναγγελία του Adobe Acrobat 9, η Adobe ανακοίνωσε ότι πλέον όλες οι σουίτες που μέχρι σήμερα περιείχαν το Acrobat 8 αναβαθμίζονται σε Adobe Creative Suite 3.3. οι οποίες θα περιέχουν το νέο λογισμικό Acrobat 9. Να σημειωθεί δε ότι στην Adobe Design Premium CS3.3 προστέθηκε και το Adobe Fireworks CS3 ως επιπλέον λογισμικό.

Οι εκδόσεις του Acrobat 9 Pro Extended, Acrobat 9 Pro και Acrobat 9 Standard είναι διαθέσιμες για λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows, ενώ για Mac OS X διαθέσιμο είναι μόνο το Acrobat 9 Pro. Οι νέες σουίτες Adobe Creative Suite 3.3 τρέχουν σε Mac OS X 10.4.11 ή 10.5 καθώς και σε Microsoft Windows XP και Windows Vista. Όλες οι εκδόσεις αναμένονται να κυκλοφορήσουν αρχές Ιουλίου.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]