Η Amadeus Hellas παρουσιάζει την πλατφόρμα Content Inn by Amadeus, η οποία συνιστά νέο κομμάτι της Amadeus Hellas, με μοναδικό και εύκολο στην χρήση περιβάλλον για κρατήσεις ξενοδοχείων.


Amadeus HellasΗ συγκεκριμένη πρωτοποριακή λύση δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα από 120.000 ξενοδοχεία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, μέσω συνεργασίας της Amadeus με διεθνείς προμηθευτές ξενοδοχείων. Η νέα πλατφόρμα ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στο αίτημα των πελατών για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε προμηθευτές ξενοδοχείων και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.


Η λύση διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως εξαιρετική ευελιξία, καθώς μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως στην λύση Amadeus Selling Platform. Επίσης προσφέρει δυνατότητα μεταφοράς στοιχείων αεροπορικής κράτησης από το κεντρικό σύστημα της Amadeus, ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης των κρατήσεων, καθώς επίσης και μεταφοράς στοιχείων των ξενοδοχειακών κρατήσεων στο Amadeus PNR και παρουσίασης ενιαίας εικόνας δρομολογίου για τον πελάτη.


Άλλα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Content Inn by Amadeus στα ταξιδιωτικά γραφεία είναι η πρόσβαση σε πληθώρα ξενοδοχείων, σε περισσότερες από 240 χώρες, η δυνατότητα πραγματοποίησης ομαδικών κρατήσεων, η απευθείας πρόσβαση σε μεγάλες αλυσίδες όπως οι Best Western, Fairmont, Intercontinental, Hilton και Hyatt, η σύγκριση τιμών των διαφόρων προμηθευτών και η προβολή της καλύτερης διαθέσιμης τιμής.


Η μοναδική αυτή πλατφόρμα επιτρέπει επίσης την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου, μέσα από την σύγκριση τιμών πολλαπλών προμηθευτών ξενοδοχείων σε μια ενιαία πλατφόρμα, την μεταφορά αυτόματων στοιχείων από και προς το σύστημα Amadeus PNR και την πραγματοποίηση ολοκληρωμένων κρατήσεων. Ακόμη, επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στο συνολικό τους δρομολόγιο, είτε αυτό αφορά αεροπορικές κρατήσεις, είτε το ξενοδοχείο που έχουν επιλέξει.