Στο www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest, αλλά και στα 72 Καταστήματα U σε όλη την Ελλάδα είναι διαθέσιμα τα μοντέλα υπολογιστών Quest Xpand με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 7.


P_QUEST_2Η Info-Quest είναι η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία στην Ελλάδα που έχει πιστοποιήσει όλες τις σειρές υπολογιστών Quest Xpand (Ingenius – Gaming – Business) για τα Windows 7. H εν λόγω πιστοποίηση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εξασφαλίζει ότι τα πιστοποιημένα προϊόντα εκμεταλλεύονται πλήρως τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Windows 7, ώστε να παρέχουν άριστη απόδοση και ευκολία στη χρήση, δίνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία, είτε ο χρήστης απολαμβάνει τη μουσική, τις φωτογραφίες, και τα βίντεό του, είτε επικοινωνεί με τους φίλους του.


Μεταξύ των άλλων, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένας υπολογιστής που είναι πιστοποιημένος για τα Windows 7 είναι:
• Έχει σχεδιαστεί και ελεγχθεί με επιτυχία, ώστε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος προσφέροντας ευκολία στην χρήση, καλύτερη συνολική απόδοση και ενισχυμένη ασφάλεια βασισμένη στις προδιαγραφές και απαιτήσεις της Microsoft.
• Η εγκατάσταση αρχείων, οι αυτόματες ενημερώσεις -Windows Update- και η διαγραφή των προγραμμάτων υλοποιούνται αξιόπιστα, απρόσκοπτα
• Εξαλείφει τις περιπτώσεις ξαφνικών επανεκκινήσεων
• Εξασφάλιση πλήρους συμβατότητας με τις 32bit & 64bit εκδόσεις των Windows 7


Η νέα πλήρης γκάμα υπολογιστών Quest Xpand περιλαμβάνει μοντέλα για επαγγελματική χρήση, για χρήση στο σπίτι, αλλά και για extreme επιδόσεις gaming. Tα συστήματα ενσωματώνουν την αιχμή της τεχνολογίας και διατίθενται σε ασυναγώνιστες τιμές με την εγγύηση της Info-Quest.


Περισσότερες πληροφορίες για τους νέους Quest Xpand υπάρχουν διαθέσιμες στο www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest και στα U Shops, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε αγορά πιστοποιημένου υπολογιστή έως τις 30/11, εξασφαλίζει συμμετοχή σε κλήρωση για πολλά και ενδιαφέροντα δώρα.