Οι CIT Integrated Solutions A.E.B.E. και Ευρωηλεκτρονική Α.Ε. ανακοινώνουν πως το Samsung Omnia II i 8000 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά με ενσωματωμένο λογισμικό πλοήγησης Sygic Mobile maps.


omnia2_12Οι δύο ηγέτιδες εταιρείες συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία που ξεκίνησε με το i8910HD της Samsung και αυτή τη φορά προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό μία πανίσχυρη συσκευή η οποία με ένα «κλικ» μετατρέπεται σε έναν αξιόπιστο και έμπιστο πλοηγό.
Το Sygic Mobile maps είναι ειδικά διαμορφωμένο για την επίτευξη βέλτιστων επιδόσεων σε συσκευές που τρέχουν λειτουργικό Windows Mobile 6.5, ενώ ενσωματώνει πληθώρα καινοτόμων στοιχείων, όπως για παράδειγμα τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης αναφορικά με τα σημεία ενδιαφέροντος. Οι πινακίδες και τα σήματα του οδικού δικτύου αναπαρίστανται λεπτομερώς, ενώ η λειτουργία επισκόπησης διαδρομής, η αναγνώριση των λωρίδων κυκλοφορίας και η καθοδήγηση του οδηγού για τη λωρίδα που πρέπει να επιλέξει σε τυχόν διασταυρώσεις και εξόδους προσμετρούνται το δίχως άλλο στα πλεονεκτήματα του λογισμικού.


creative_image_logoΤο Omnia II i 8000 είναι ακόμα ένα κορυφαίο «πολυεργαλείο» από τη Samsung, ικανό να καλύψει και τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών. Με υποστήριξη HSDPA και Wi-Fi δικτύων, εγγυάται πως ο χρήστης θα βρίσκεται διαρκώς online. Έρχεται εφοδιασμένο με μνήμη 8GB υποστηρίζοντας κάρτες MicroSD μέχρι και 32G και διαθέτει κάμερα στα 5 MP με LED flash και geo-tagging η οποία χρησιμοποιεί ως viewfinder την κορυφαία οθόνη αφής των 3,7 ιντσών με ανάλυση 480 x 800 pixels. Η ύπαρξη των Windows Mobile 6.5 εξασφαλίζει τον αυτοστιγμεί εγκλιματισμό του χρήστη ενώ λειτουργίες όπως τα Mobile Tracker, media player με υποστήριξη DivX αρχείων, και Pocket Office κλέβουν την παράσταση.