Συμφωνία με την cut-e υπέγραψε η ICAP Group για την αντιπροσωπεία ηλεκτρονικών συστημάτων ψυχομετρικής αξιολόγησης στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Σερβίας.


ICAP_GROUPΗ cut-e διαχειρίζεται περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο υποψηφίους το χρόνο και αποτελεί τον ηγέτη της αγοράς online ψυχομετρικής αξιολόγησης στην ηπειρωτική Ευρώπη. Τα συστήματα της cut-e ακολουθούν όλες τις Ευρωπαϊκές νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στην προστασία και ασφάλεια των δεδομένων.


Η cut-e διαθέτει ένα μεγάλο εύρος από on-line εργαλεία εκ των οποίων ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα τεστ ικανοτήτων αριθμητικού και γλωσσικού συλλογισμού για την επιλογή ανθρώπινου δυναμικού, τα συστήματα ανατροφοδότησης 360°, διερεύνησης εταιρικής κουλτούρας και διεξαγωγής ερευνών εργαζομένων, όπως και το εργαλείο αξιολόγησης δεξιοτήτων πάνω στο οποίο προσαρμόζεται εύκολα το υπάρχον σύστημα του πελάτη. Εξαιρετικά επιβοηθητικός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα συστήματα της cut-e ο οποίος και επιτρέπει αφενός αυτόνομη πρόσβαση στη διαχείριση των εργαλείων και, αφετέρου, ένα ευέλικτο σύστημα τιμολόγησης που δίνει την δυνατότητα μεγάλου εύρους επιλογών σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.