Η LG Electronics (LG) θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Milan Design Week 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας από τις 16 έως τις 21 Απριλίου. Με στόχο να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά των εντοιχιζόμενων συσκευών στην Ευρώπη, θα παρουσιαστεί η σειρά Signature Kitchen Suite στο περίπτερο της LG στον χώρο Salone del Mobile (EuroCucina), καθώς και η συνεργασία της με την Ολλανδική εταιρεία Moooi. 

Μετά το λανσάρισμα των ultra-premium εντοιχιζόμενων συσκευών της σειράς Signature Kitchen Suite, η εταιρεία συνεχώς επεκτείνει την στρατηγική της παρουσία στην παγκόσμια αγορά. Οι ultra-premium εντοιχιζόμενες συσκευές παρουσιάστηκαν πέρυσι στην έκθεση IFA που διεξήχθη στην Γερμανία. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Milan Design Week 2024, η LG αναδεικνύει τη δέσμευσή της να συμβάλλει σε έναν κορυφαίο γαστρονομικό τρόπο ζωής, μέσα από ένα μεγάλο εύρος προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διάφορες ανάγκες των πελατών της. 

Στο περίπτερο της LG στον χώρο Salone del Mobile, παρουσιάζεται η ultra-premium σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών της σειράς Signature Kitchen Suite, καθώς και άλλες προηγμένες συσκευές με κομψή σχεδίαση από το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Με άξονα την φιλοσοφία της LG “True To Food”, η σειρά Signature Kitchen Suite αναδεικνύει την αξία της διατήρησης της φρεσκάδας των τροφίμων. Επίσης, παρουσιάζεται ένα εύρος λύσεων μαγειρικής της LG που συνδυάζονται με την εφαρμογή ThinQ™ για μια πιο έξυπνη και ‘Life’s Good’ εμπειρία στην κουζίνα.

Στο περίπτερο της LG θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εντοιχιζόμενες συσκευές της σειράς Signature Kitchen Suite με την κορυφαία τεχνολογία και το  κομψό και μοντέρνο στιλ. Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η LG θα παρουσιάσει στον εκθεσιακό χώρο της Moooi, τον νέο της καθαριστή αέρα PuriCare™ AeroFurniture με την νέα ξεχωριστή σχεδίαση της Moooi, καθώς και άλλα νέα προϊόντα, όπως ο ψυγειοκαταψύκτης InstaView™ με MoodUP™.

Γαστρονομικός τρόπος ζωής γεμάτος έμπνευση με τις συσκευές της LG για την κουζίνα 

Το περίπτερο της LG στο Salone del Mobile εκφράζει την αξία και τη χαρά του να μοιράζεσαι και να απολαμβάνεις το καλό φαγητό. Το εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας, έχει έκταση 483 τετραγωνικά μέτρα και έχει σχεδιαστεί από το διεθνώς αναγνωρισμένο στούντιο αρχιτεκτονικής και design, GamFratesi, με ιδρυτές τον Ιταλό Enrico Fratesi και τον Δανό Stine Gam. Στο εσωτερικό του παρουσιάζονται η σειρά Signature Kitchen Suite και άλλες σειρές εντοιχιζόμενων συσκευών για την κουζίνα, και οικιακές συσκευές της LG.

Μεταξύ των προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, είναι ο νέος εντοιχιζόμενος φούρνος Signature Kitchen Suite 60 εκατοστών (24 ιντσών) με την τεχνολογία Gourmet AI™. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της LG με τεχνητή νοημοσύνη, μπορεί να αναγνωρίσει τι μαγειρεύει ο χρήστης και να προτείνει αυτόματα τη βέλτιστη λειτουργία μαγειρέματος μέσα από μια βάση δεδομένων με 130 συνταγές. Επίσης, ο εντυπωσιακός νέος φούρνος διαθέτει τη λειτουργία ProBake, ώστε να κατανέμεται ομοιόμορφα η θερμότητα και να επιτυγχάνεται ένα γρήγορο και αποτελεσματικό μαγείρεμα.

Στο περίπτερο της LG θα παρουσιαστεί και ο νέος ψυγειοκαταψύκτης InstaViewΤΜ με MoodUP™, καθώς και το ψυγείο ντουλάπα InstaViewΤΜ με MoodUP™.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG, εκτός από νέα προϊόντα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά ένα cooking session. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο διάσημος σεφ Fabrizio Ferrari, ο οποίος θα ετοιμάσει απολαυστικά πιάτα, χρησιμοποιώντας μερικές από τις πιο πρόσφατες εντοιχιζόμενες συσκευές από τη σειρά Signature Kitchen Suite. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως η “Zero Wasting Oven Cooking”, μία γευσιγνωσία κρασιών με τον σομελιέ Emanuele Trono και μια μοναδική μουσική και γαστρονομική εμπειρία με τον DJ και μάγειρα Daniele de Michele, γνωστό και ως Donpasta.

Το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο της LG που απευθύνεται στην Ευρωπαϊκή αγορά των εντοιχιζόμενων συσκευών, αποτελείται από ένα ψυγείο ντουλάπα 48 ιντσών από την σειρά Signature Kitchen Suite,  τις κομψές συσκευές της σειράς Transitional, όπως εντοιχιζόμενα ψυγεία, επαγωγικές εστίες κουζίνας και φούρνοι μικροκυμάτων.

Οι νέες συλλογές Capsule της Sigature Kitchen Suite σειράς διαθέτουν υψηλή ποιότητα και κομψή σχεδίαση

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία με τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια επίπλων, Patricia Urquiola, η οποία σχεδίασε ένα ψυγείο πάγκου της σειράς Signature Kitchen Suite με συρτάρι. Το ψυγείο πάγκου που σχεδίασε η Patricia Urquiola, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μοντέρνους χώρους, και μετατρέπει την οικιακή συσκευή σε ένα πανέμορφο έπιπλο. Ο συνδυασμός της κορυφαίας τεχνολογίας της Signature Kitchen Suite με το καλλιτεχνικό design της Urquiola οδηγεί σε μία αναβαθμισμένη λύση lifestyle με μία πινελιά πολυτέλειας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα ανακαλύψουν το SKINS Club, έναν εντοιχιζόμενο συντηρητή κρασιών από τη σειρά Signature Kitchen Suite που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την τοπική μιλανέζικη αρχιτεκτονική και σχεδιαστική εταιρεία m2Atelier. Το εντυπωσιακό SKINS Club αποτελεί must-have για τους γνώστες, διαθέτει ξεχωριστά τμήματα για την αποθήκευση κρασιού και πούρων και εξατομικευμένο φινίρισμα.

Αποκλειστική συνεργασία που συνδυάζει τεχνολογία και τέχνη

Στο Salone dei Tessuti, η LG συνεργάστηκε με τη Moooi, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία που συνδυάζει άψογα την τεχνολογία με το κομψό design. Ο εκθεσιακός χώρος είναι σε μορφή γκαλερί, αναδεικνύοντας τον προηγμένο σχεδιασμό και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των καινοτόμων οικιακών συσκευών της LG, όπως τον ψυγειοκαταψύκτη LG InstaView™ με MoodUP™, το LG  Styler™, τη Styler θήκη παπουτσιών και τον καθαριστή αέρα δαπέδου PuriCare™ AeroFurniture με νέο σχέδιο από τη Moooi.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο των εντοιχιζόμενων συσκευών μας στη φετινή Έκθεση Milan Design Week», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Η LG θα συνεχίσει να ενισχύει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά εντοιχιζόμενων συσκευών με την ultra-premium σειρά Signature Kitchen Suite και τις εντοιχιζόμενες συσκευές LG που έχουν σχεδιαστεί με στόχο να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών».