Η ViewSonic Corp. με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο φορητός προβολέας laser RGB M10 έλαβε αναγνώριση από τα υψηλού κύρους iF Design Awards.

Ο M10 προσφέρει μια οπτικοακουστική εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου σε μια compact σχεδίαση, που ανεβάζει τον πήχη στη φορητή προβολή. Υιοθετώντας την προηγμένη τεχνολογία laser RGB, επιτυγχάνει μία ευρεία χρωματική γκάμα 100% BT.2020, εξασφαλίζοντας ζωντανά χρώματα και βελτιωμένη φωτεινότητα σε ανάλυση Full HD 1080p. Ο M10 διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο ηχείο Harman Kardon, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου.

«Η βράβευση με iF Design Award υπογραμμίζει και πάλι την αφοσίωσή μας στην αριστεία του design και την τεχνολογική καινοτομία», δήλωσε ο Dean Tsai, General Manager of Projector & LED Display Business Unit της ViewSonic. «Ο M10 είναι φτιαγμένος για να αναβαθμίζει την οικιακή ψυχαγωγία, παρέχοντας μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του προσωπικού χώρου του κάθε θεατή. Η εκπληκτική χρωματική του απόδοση θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για το τι μπορούν να περιμένουν οι χρήστες από τους φορητούς προβολείς. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στη δημιουργία προϊόντων, που μεταμορφώνουν τη σύγχρονη ζωή μέσα από έναν τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.»

Ο φορητός προβολέας M10 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία laser RGB για να αναπαράγει ολοζώντανα χρώματα, καλύπτοντας το 100% της χρωματικής γκάμας BT.2020, ενώ προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα με 2.200 RGB Laser Lumens. Αυτό το επίτευγμα γίνεται εφικτό συνδυάζοντας τις τρεις κύριες πηγές φωτός laser σε μια ενιαία, συμπαγή μονάδα, μειώνοντας έτσι το συνολικό μέγεθος, για μοναδική φορητότητα χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χάρη στο ενσωματωμένο ηχείο Harman Kardon, ο M10 παρέχει εξαιρετική ακουστική ποιότητα για μια καθηλωτική, κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι.

Η σχεδίαση του M10 συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, διαθέτοντας λεπτό, μεταλλικό φινίρισμα σε compact μέγεθος για εύκολη μεταφορά. Η ικανότητά του να προβάλλει απευθείας στην οροφή χωρίς την ανάγκη πρόσθετου τρίποδου, προσφέρει μεγάλη ευκολία στην προσαρμογή του περιβάλλοντος θέασης. Ο M10 περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες όπως αυτόματο οριζόντιο / κάθετο keystone correction και άμεση αυτόματη εστίαση μέσω της τεχνολογίας Time-of-Flight (ToF) για εύκολο, hands-free setup. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τον M10 ως μια ξεχωριστή επιλογή για όποιον θέλει να αναβαθμίσει την οικιακή του ψυχαγωγία με άνεση και στυλ.

Ο M10 είναι ο πιο πρόσφατος προβολέας της ViewSonic που κέρδισε την αναγνώριση στα iF Design Awards. Παλαιότερα, η εταιρεία είχε βραβευτεί για τον Soundbar LED Ultra Short Throw προβολέα X1000-4K, τον κινηματογραφικό προβολέα τσέπης M1 mini Plus, τον smart Short Throw φορητό προβολέα LED X11-4K και τον φορητό προβολέα LED M1.