Η TCL, γνωστή για τις καινοτόμες τεχνολογίες οθόνης της σε smartphones, tablet και συνδεδεμένες συσκευές, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Η σειρά 50 που παρουσιάστηκε στο MWC 2024 ενσαρκώνει την αποστολή της TCL να εξανθρωπίσει την τεχνολογία, καθιστώντας την προσβάσιμη και προσιτή, ικανοποιώντας διάφορες προτιμήσεις και ανάγκες. Η διαθεσιμότητα και των υπόλοιπων μοντέλων της σειράς –TCL 50 5G, TCL 505 και TCL 501 θα ανακοινωθεί σύντομα. Από τα προηγμένα TCL 50 5G και TCL 50 SE έως τα προσιτά TCL 505 και TCL 501, κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική συνδεσιμότητα, ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη. Επιπλέον, τα TCL 50 5G και TCL 50 SE είναι συσκευές Android Enterprise Recommended (AER), υπογραμμίζοντας την αφοσίωση της TCL στην αξιοπιστία και την ασφάλεια στην κινητή τεχνολογία, εδραιώνοντας περαιτέρω τη δέσμευση της TCL για την ενίσχυση της παγκόσμιας συνδεσιμότητας και τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη.

TCL 50 SE

A Symphony of Visual and Audio Excellence

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone. Διαθέτει υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά ομαλά γραφικά που ζωντανεύουν το περιεχόμενο. Στον πυρήνα της απόδοσής του βρίσκεται η μεγάλης διάρκειας μπαταρία 5010mAh, που συμπληρώνεται από 6GB + 6GB επέκταση RAM και τεράστιο αποθηκευτικό χώρο 256GB για ακόμη περισσότερο χώρο, ενισχύοντας την multitasking αποδοτικότητα της συσκευής. Με την υποστήριξη του αποδοτικού chipset MediaTek Helio G88, το TCL 50 SE εξασφαλίζει απρόσκοπτη απόδοση σε όλες τις εφαρμογές.

Το TCL 50 SE ενσωματώνει επίσης την πρωτοποριακή τεχνολογία TCL NXTURBO, η οποία εναρμονίζει τη φωτογραφία με την Hybrid κάμερα 50MP, σχεδιασμένη για ζωντανές, λεπτομερείς λήψεις. Ενώ το μοντέλο διαθέτει επίσης τεχνολογία NXTVISION για βελτιωμένη εμπειρία θέασης, η έμφαση παραμένει στις εντυπωσιακές δυνατότητες οθόνης και απόδοσης.

Επιπλέον, το TCL 50 SE βελτιώνει την κατανάλωση πολυμέσων με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης 33W, διασφαλίζοντας ότι επιστρέφετε γρήγορα σε πλήρη ισχύ. Συμπεριλαμβανομένων των καθηλωτικών Digital Theater Systems, ο 3D ήχος με πιστοποίηση DTS δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο πολυμέσων, καθιστώντας κάθε οπτικοακουστική εμπειρία εξαιρετικά ελκυστική. Με αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά, το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone. 

Το TCL 50 SE θα είναι διαθέσιμο από 15 Απριλίου, ξεκινώντας από την ΠΛΤ €159 (128GB) & ΠΛΤ €179 (256GB) σε Midnight Blue & Space Gray.

* Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (ΠΛΤ) – Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και τους retailers.