Τον Μάρτιο, τρία νέα μοντέλα έρχονται να προστεθούν στη σειρά οθονών E1 της Philips. Εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα που χρειάζονται οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι από απόσταση, αυτά τα νέα μοντέλα θα βοηθήσουν τους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι, βελτιώνοντας παράλληλα την παραγωγικότητά τους, και όλα αυτά σε μια ανταγωνιστική τιμή. 

Εικόνα ποιότητας και άνεσης

Οι Philips 24E1N1100A και 27E1N1100A είναι εξοπλισμένες με οθόνες FHD IPS 23,8″/60,5 cm και 27″/68,6 cm (αντίστοιχα) με κατασκευή χωρίς πλαίσιο, στενά περιγράμματα  για διάταξη πολλαπλών οθονών και σύστημα διαχείρισης καλωδίων για καθαρό και οργανωμένο εργασιακό χώρο. 

Η ποιότητα της εικόνας είναι καθηλωτική: το IPS panel παράγει ζωντανά χρώματα, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 100Hz με 1ms MPRT και Adaptive Sync παρέχουν μια εμπειρία απόκρισης με ευκρινή και ακριβή γραφικά για να αναβαθμίζουν κάθε στιγμή, συμπεριλαμβανομένων των gaming συνεδριών κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου των χρηστών, οι οποίες αποκτούν επιπλέον ενίσχυση με τις λειτουργίες SmartImage Game Modes. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ένα ζευγάρι ενσωματωμένων στερεοφωνικών ηχείων υψηλής ποιότητας 2W, για να εξασφαλίσουν μια κορυφαία πολυδιάστατη εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων. Αυτά τα μοντέλα υποστηρίζουν και ενισχύουν, επίσης, την ευημερία του χρήστη, με χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία LowBlue Mode και Flicker-Free για εύκολη για τα μάτια προβολή και EasyRead για μια εμπειρία ανάγνωσης παρόμοιας με χαρτί.

Μεγαλύτερη παραγωγικότητα με συνδεσιμότητα USB-C

Το μόνιτορ Philips 27E1N1600AE έχει σχεδιαστεί ειδικά, για να βελτιώνει τη συνδεσιμότητα του γραφείου στο σπίτι, προσφέροντας παράλληλα μια λύση, που είναι ανθεκτική στο μέλλον, για μεγαλύτερη ευκολία. Το 27″ IPS panel (68,6 cm) με ανάλυση QHD και HDR προσφέρει καθαρές και ζωντανές εικόνες. Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται και στα προηγούμενα μοντέλα της σειράς E1, αυτή η οθόνη διαθέτει και συνδεσιμότητα USB-C 3.2 με 65W Power Delivery: ένα ενιαίο, λεπτό, αναστρέψιμο καλώδιο διευκολύνει τη συνδεσιμότητα, μεταφέροντας δεδομένα με υψηλή ταχύτητα και φορτίζοντας ταυτόχρονα τις συμβατές συσκευές Αυτό το χαρακτηριστικό εξυπηρετεί επίσης  στο να διατηρείται ο χώρος εργασίας καθαρός και τακτοποιημένος, επιτρέποντας στους χρήστες να φορτίζουν τη συνδεδεμένη συσκευή τους και να εργάζονται απρόσκοπτα, απλά με ένα μόνο καλώδιο.

Για μεγαλύτερη άνεση κατά την εργασία πολλών ωρών, αυτό το μοντέλο διαθέτει βάση με ρυθμιζόμενο ύψος 100 mm. Αυτό το συγκεκριμένο είδος βάσης έχει σχεδιαστεί, ώστε να είναι πραγματικά φιλικό προς τον χρήστη, με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους και της κλίσης, που επιτρέπει σε κάθε χρήστη να προσαρμόζει την οθόνη του για βέλτιστη άνεση θέασης, αποδοτικότητα και παραγωγικότητα.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα μοντέλα Philips 24E1N1100A, 27E1N1100A και 27E1N1600AE είναι οθόνες πολλαπλών χρήσεων, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις συχνότερες ανάγκες κάθε γραφείου στο σπίτι, με γρήγορη συνδεσιμότητα, αυξημένη παραγωγικότητα, άνεση και ευκολία στη χρήση, διασφαλίζοντας παράλληλα ευχάριστη και καθηλωτική εμπειρία κατά τη χρήση.

Οι οθόνες Philips 24E1N1100A και 27E1N1100A θα είναι διαθέσιμες για αγορά στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 119,00 € και 139,00 € αντίστοιχα, ενώ η Philips 27E1N1600AE θα είναι διαθέσιμη στη λιανική τιμή των 249,00 €, από τα μέσα Μαρτίου.