Στο ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ: THE PARTY το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Floyd Club, ένα μεγάλο κύμα από party people χόρεψαν, απόλαυσαν επικά shows και βίωσαν μια κορυφαία εμπειρία όπως μόνο το Vodafone CU ξέρει να προσφέρει, ανεξάρτητα από το στυλ τους και το music taste τους. Αυτό το party είχε κάτι για όλα τα γούστα. Οι πόρτες άνοιξαν στις 22:00 και το πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί.

Η είσοδος ήταν πλήρως προσβάσιμη σε όλ@, ενώ οι CU συνδρομητές μαζί με το +1 τους απόλαυσαν δωρεάν ποτό. Με το πάτημα ενός κουμπιού απολαμβάνανε jello shots για να μπουν αμέσως σε dance διάθεση! Στο main stage, το DJ set Bolek & Lolek έδινε το ρυθμό με κορυφαία party anthems, ενώ παράλληλα υπήρχε secret room στο οποίο οι DJs Amelia & Bando δημιούργησαν το απόλυτο Techno experience. Η Marianah Grindr ξεσήκωσε το κοινό με το μοναδικό της Drag Show, ενώ το stage σάρωσαν με τις χορογραφίες φορώντας ρόλλερς τα Patinia! Και φυσικά αποκαλύφθηκε η secret guest, η μοναδική Billie Kark που τραγούδησε το «Πάρτι», το τραγούδι που έχει καταλάβει το Tik Tok! Κατά τη διάρκεια των live acts, υπήρχε live διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα για κωφούς και βαρήκοους, έτσι ώστε να μη χάσει κανέν@ αυτό το experience! 

Οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εδώ. Εκατοντάδες μπαλόνια πέσαν στο dancefloor σαν βροχή και το party κορυφώθηκε. Επιπλέον, υπήρχε arcade corner, όπου gamers και μη απόλαυσαν το all time classic παιχνίδι. Παράλληλα, υπήρχαν οι οθόνες των μηνυμάτων όπου μπορούσαν να στείλουν το μήνυμα τους, και να τα δουν σε live feed στο main stage.

Αυτό το πάρτι από το Vodafone CU έδειξε πως ανεξάρτητα από το στυλ, το music taste, τις προτιμήσεις, είμαστε όλ@ ένα και παρτάρουμε μαζί χωρίς στερεότυπα και καλούπια! Πέρα από τα μοναδικά experiences που προσέφερε στο κοινό, το μήνυμα του ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ: THE PARTY ακούστηκε παντού!