Life’s Good! Είναι μόνο 2 μικρές λέξεις. Αλλά είναι μια ιδέα με πραγματική δύναμη, γιατί αυτοί που τολμούν να πιστέψουν σε αυτήν, είναι αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Μερικές φορές είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, γιατί η ζωή έχει τόσους πολλούς λόγους που σε κάνουν συχνά να αμφιβάλλεις, όμως εάν τα καταφέρεις, σίγουρα θα είσαι ευτυχισμένος!  

Υπό το πρίσμα της αυξανόμενης αβεβαιότητας και αστάθειας παγκοσμίως, απώτερος στόχος της LG μέσω της καμπάνιας Life’s Good είναι να τονώσει την αισιοδοξία του κόσμου, να προωθήσει την αμοιβαία υποστήριξη, μεταδίδοντας το μήνυμά της σε όλο τον πλανήτη, εμπνέοντάς τον και παροτρύνοντάς τον να προσεγγίζει τη ζωή με αισιόδοξη στάση. Η LG δεσμεύεται να προωθεί πάντα την αληθινή έννοια του “Life’s Good”, ενθαρρύνοντας τον οπτιμισμό και αναδεικνύοντας τη σημασία της ευτυχίας. 

 Η Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ στις 28 Ιουνίου 2012 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου. Στην απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ επισημαίνεται ότι «το κυνήγι της ευτυχίας είναι βασικός ανθρώπινος σκοπός», ενώ αναγνωρίζεται «η ανάγκη για πιο δίκαιη και ισορροπημένη ανάπτυξη, που θα καταπολεμήσει τη φτώχεια και θα συμβάλλει στην ευτυχία και την ευημερία όλων των εθνών». Φυσικά, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη δική μας ευτυχία 365 ημέρες το χρόνο και πρέπει να προσπαθούμε για να την κατακτήσουμε.

Βάσει πρόσφατων ερευνών και αναρτήσεις ψυχολόγων υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μας κάνουν πιο ευτυχισμένους μέσα στην ημέρα!

  • Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και κάντε κάτι που αγαπάτε. Πάρτε μια θετική απόφαση και εντάξετε την στην καθημερινότητά σας.
  • Εκφράστε ευγνωμοσύνη στους γύρω σας. Φτιάξτε έναν κατάλογο και θυμηθείτε να πείτε ευχαριστώ σε ανθρώπους που είναι δίπλα σας.
  • Εκπλήξτε με την ΚΑΛΟΣΥΝΗ σας: Για παράδειγμα χαρίστε ένα καφέ σε έναν συνάδελφο ή τηλεφωνήσετε σε έναν φίλο για να δείτε πώς είναι 
  • Συμβάλετε για έναν καλύτερο κόσμο, προσφέροντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς 
  • Περάστε όμορφες στιγμές με φίλους ή τους συναδέλφους σας 
  • Γιορτάστε τις επιτυχίες σας είτε μικρές είτε μεγάλες
  • Διαδώστε την Ευτυχία – τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά!

Για όλους αυτούς τους λόγους και πολλούς παραπάνω,  η πρόσφατη επικοινωνία της  LG παρουσιάζει χαμογελαστό πρόσωπο που σχηματίζεται από τα γράμματα “L” και “G”, το οποίο επιδεικνύει μια σειρά από διαφορετικά συναισθήματα. 

Επιπλέον, η LG ευαισθητοποιεί τους νέους με αποκλειστικές λειτουργίες, όπως το “LG Finger Heart Filter” και το “Life’s Good Sticker Package”, προσαρμοσμένα για μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram και το TikTok ώστε να φέρνει χαμόγελα σε όλο τον κόσμο. 

Επίσης, η εταιρεία παρουσιάζει το μήνυμα Life’s Good σε ψηφιακές διαφημίσεις σε μερικά από τα πιο εμβληματικά κτίρια-ορόσημα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών στο Ντουμπάι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Βιετνάμ και τη Σεούλ, ώστε να ενθαρρύνει ολοένα και περισσότερο τον κόσμο να έχει θετική στάση απέναντι στη ζωή. Παράλληλα, μέσα από συνεργασίες με πολλούς influencers παγκόσμιου βεληνεκούς, η εταιρεία στοχεύει να ενισχύσει το μήνυμά της προωθώντας την έμπνευση και την ελπίδα μεταξύ των πελατών σε όλο τον κόσμο. 

Ωστόσο, η εταιρεία για να διαδώσει ακόμα περισσότερο τη θετική επιρροή και να ενισχύσει την ακλόνητη πεποίθηση του brand Life’s Good, δημιούργησε τους χαρακτήρες Joy και Ryder, μεταδίδοντας στο πολυδιάστατο κοινό της ένα αισιόδοξο και ανανεωτικό μήνυμα. Οι χαρακτήρες που χρησιμοποιούνται ως stickers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμβολίζουν τη ζεστασιά και την αισιοδοξία αναδεικνύοντας την πιο εκφραστική και διασκεδαστική πλευρά του brand. Η Joy & ο Ryder έχουν το δικό τους παιχνιδιάρικο και αισιόδοξο στιλ και αναπτύσσουν μια σειρά από χορευτικές κινήσεις με περίπλοκες λεπτομέρειες στα ρούχα και τα αξεσουάρ τους. Η Joy είναι ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια και θετικότητα, η οποία συχνά χορεύει στους ρυθμούς τους πιο πρόσφατου k-pop soundtrack, ενώ ο Ryder, με το δαχτυλίδι με το σύμβολο Goldstar, αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία της εταιρείας. 

Η LG δίνει την ευκαιρία στο κοινό να απολαμβάνει μια ποιοτική ζωή και πολύτιμες στιγμές μέσω των προϊόντων, των υπηρεσιών και της επικοινωνίας της, ενώ επιδιώκει την καινοτομία για μια καλύτερη ζωή, συμβάλλοντας στη διαμόρφωσή της, αλλά και στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για τον πλανήτη.

Εμπνεύστε άλλους ανθρώπους να σας ακολουθήσουν στο ταξίδι προς την ευτυχία, γιατί η ευτυχία είναι επιλογή! Διεκδίκησέ την σήμερα!