Για τις σύγχρονες επιχειρήσεις που θέλουν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο, η Megasoft δημιούργησε μία ολοκληρωμένη πρόταση για e-shopping.


megasoft_e_shopΗ εν λόγω λύση απευθύνεται στον επαγγελματία που θέλει όχι απλά μια παρουσία στο internet με web site, αλλά και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες του να παραγγείλουν προϊόντα, εύκολα, άμεσα, χωρίς χάσιμο χρόνου, από το …χώρο τους. Παράλληλα, στοχεύει και σε εκείνον που θέλει να αποκτήσει την ευκαιρία να προσεγγίσει χιλιάδες πελάτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.


Με τη νέα εφαρμογή της, η Megasoft επιτυγχάνει τη σύνδεση της εμπορικής διαχείρισης με e-shop, όπου σε πραγματικό χρόνο όλες οι πληροφορίες για τα είδη της αποθήκης, τους πελάτες, τους τιμοκαταλόγους, τις παραγγελίες, τις αγορές και τις πωλήσεις μεταφέρονται αυτόματα και αμφίδρομα. Χρησιμοποιώντας διαδεδομένα εργαλεία που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για περαιτέρω επέκταση, είναι ευέλικτα και φιλικά προς τους χειριστές, η εταιρία δημιούργησε ένα e-shop που μπορεί να προσαρμοστεί στο μοντέλο και στη δραστηριότητα οποιασδήποτε επιχείρησης, με απλές διαδικασίες και με ασφάλεια στις συναλλαγές.