Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει μια νέα διάσταση οπτικής υπεροχής με τη νέα σειρά ψηφιακής σήμανσης UL3J, όπου κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύεται με εκπληκτική ευκρίνεια και ρεαλισμό. Με ανάλυση Ultra HD, αυτή η κορυφαία σειρά οθονών προσφέρει ζωντανά χρώματα και κρυστάλλινες λεπτομέρειες που μαγνητίζουν τους θεατές, ενώ η ευρεία γωνία θέασης εξασφαλίζει ορατότητα από κάθε σημείο του χώρου.

Σχεδιασμένη με εκλεπτυσμένο λεπτό πλαίσιο και μικρό πάχος, η σειρά UL3J είναι εντυπωσιακή. Όπου κι αν εγκατασταθεί, η κοµψή αυτή οθόνη προσθέτει µια νότα καλαισθησίας, είτε πρόκειται για την ανάδειξη της αισθητικής εταιρικών meeting rooms είτε για την αναβάθµιση της εικόνας εµπορικών καταστηµάτων.

Με την υποστήριξη της έξυπνης πλατφόρμας LG webOS 6.0, η σειρά UL3J προσφέρει υψηλές επιδόσεις για την ομαλή εκτέλεση πλήθους εργασιών, καθιστώντας εύκολη την πλοήγηση σε ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης (GUI). Εξοπλισμένη επίσης, με διάφορες συνδέσεις αισθητήρων, όπως GPIO, NFC/RFID και αισθητήρες θερμοκρασίας, η πλατφόρμα webOS Smart Signage της LG επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση λύσεων προστιθέμενης αξίας, παρέχοντας ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής και βελτιστοποίησης.

Με το LG One:Quick Share, η ασύρματη κοινή χρήση οθόνης γίνεται πανεύκολα, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο από τον προσωπικό τους υπολογιστή στην οθόνη με ένα απλό κλικ. Παράλληλα, οι δυνατότητες απομακρυσμένης παρακολούθησης και ελέγχου ενισχύουν περαιτέρω την ευκολία των χρηστών, επιτρέποντας τους να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται την οθόνη από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, μέσω ενός διαδικτυακού περιβάλλοντος.

Συμβατή με συστήματα χειρισμού AV και λύσεις τηλεδιάσκεψης, η σειρά UL3J ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην υπάρχουσα υποδομή, προσφέροντας βελτιωμένη λειτουργικότητα και διαχείριση. Από τον αυτόματο έλεγχο έως την πιο “έξυπνη” τηλεδιάσκεψη, αυτή η οθόνη ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα.

Τέλος, με την υπηρεσία LG ConnectedCare σε πραγματικό χρόνο, η συντήρηση γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας τη σταθερή λειτουργία των επιχειρήσεων. Από τη διάγνωση βλαβών έως τις υπηρεσίες τηλεχειρισμού, το LG ConnectedCare παρέχει ηρεμία, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα LG webOS UHD Signage  μπορείτε να βρείτε εδώ.