Η RDC Informatics, συνεχίζοντας την επιτυχημένη δράση της στον χώρο της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις & οργανισμούς, ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της SYNDEA Ασφαλιστικής, όπου λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.syndea.gr.

Ο νέος δικτυακός τόπος της SYNDEA, δημιουργήθηκε από την RDC Informatics με σκοπό να φέρει σε πρώτο πλάνο τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της εταιρίας, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο των παρεχόμενων ασφαλιστικών προγραμμάτων για ιδιώτες και επιχειρήσεις, με δυνατότητα συγκριτικής ανάλυσης μεταξύ τους.  

Ο νέος δικτυακός τόπος της SYNDEA, δημιουργήθηκε από την RDC Informatics με σκοπό να είναι εναρμονισμένος με τη ριζικά ανασχεδιασμένη εταιρική εικόνα αλλά και το λογότυπο του οργανισμού.

Το νέο www.syndea.gr υποστηρίζει: 

  • Mobile friendly τεχνολογία, για βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κάθε τύπο συσκευής πλοήγησης.
  • Ταχύτατη λειτουργία σε όλους τους ευρέως διαδεδομένους web browsers.
  • Design first προσέγγιση, ώστε να αναδειχθεί στο μέγιστο η νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρίας.
  • Λειτουργικό και σύγχρονο περιβάλλον πλοήγησης, για άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο 
  • Εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον, δομημένο έτσι ώστε μετά από σύντομη εκπαίδευση ο διαχειριστής της σελίδας να μπορεί να ενημερώσει και να εμπλουτίσει το περιεχόμενο του νέου δικτυακού τόπου.

Η επιτυχημένη υλοποίηση του νέου δικτυακού τόπου www.syndea.gr επιβεβαιώνει την ουσιαστική εξειδίκευση και τεχνογνωσία των στελεχών της RDC Informatics στη δημιουργία δικτυακών τόπων υψηλών προδιαγραφών & απόδοσης.