Συνηθίζουμε να γιορτάζουμε τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του Μάρτιου. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να τις τιμούμε, να τις υποστηρίζουμε και να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη και ευκολότερη  όλον τον χρόνο.  

Η LG Electronics αναγνωρίζει την πολυπλοκότητα της καθημερινότητας των γυναικών και μέσω των προϊόντων της προσπαθεί να κάνει τη ζωή τους ευκολότερη, εξασφαλίζοντάς τους περισσότερο ποιοτικό, προσωπικό χρόνο. Ένα τέτοιο προϊόν είναι το WashTower™ το οποίο σχεδιάστηκε με γνώμονα την διευκόλυνση και τη βελτίωση της καθημερινότητας.  Το νέο WashTower™ είναι μία ενιαία συσκευή που ενσωματώνει ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο μεγάλης χωρητικότητας, διατηρώντας έναν compact κομψό σχεδιασμό με all-in-one πάνελ και προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη. 

Με μεγάλη χωρητικότητα πλύσης 12 κιλών και στεγνώματος 10 κιλών και χρησιμοποιώντας τους κύκλους Quick Wash™ και Quick Dry™ με την επιλογή Prepare to Dry, η εξοικονόμηση χρόνου είναι γεγονός. Επιπλέον, με τις smart λειτουργίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία AI DD™, το πλυντήριο μπορεί να προσδιορίσει το κατάλληλο μοτίβο πλύσης για κάθε φορτίο,  προσφέροντας υψηλή φροντίδα στα υφάσματα, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής των ρούχων. Επιπλέον η λειτουργία Smart Pairing εξοικονομεί χρόνο, συγχρονίζοντας τις λειτουργίες πλύσης και στεγνώματος, επιλέγοντας αυτόματα τον καλύτερο κύκλο στεγνώματος βάσει των ρυθμίσεων του κύκλου πλύσης του πλυντηρίου.

Μέσα από την επένδυση σε τεχνολογίες και καινοτομίες, η LG αποσκοπεί στο να απολαμβάνουν οι γυναίκες μια ποιοτική ζωή και πολύτιμες στιγμές μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Μέσα από μια LG OLED TV, μπορεί να καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ της και να χαλαρώσει βλέποντας μια ταινία σε Real ανάλυση 4K και να απολαύσει μοναδικές στιγμές θέασης. Οι τηλεοράσεις OLED της LG διαθέτουν τόσο την τεχνολογική υπεροχή όσο και την κομψό σχεδιασμό, ώστε να εναρμονίζονται πλήρως με τον περιβάλλοντα χώρο και να δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Οι LG OLED προσφέρουν εικόνες που κόβουν την ανάσα και ήχο που κάνει την καρδιά να χτυπά δυνατά, έτσι ώστε οι γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο από την άνεση του σπιτιού τους και να αφιερώσουν χρόνο στα αγαπημένα τους προγράμματα.

Ένα LG soundbar θα απογειώσει την εμπειρία ήχου και θα βοηθήσει τις γυναίκες να απολαύσουν ήχο υψηλής ποιότητας. Το LG soundbar θα δημιουργήσει μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία και μια αξεπέραστη συμφωνία εικόνας και ήχου. Είτε πρόκειται να απολαύσουν μια αγαπημένη ταινία είτε μια συναρπαστική τηλεοπτική σειρά ή τον απαλό ήχο μιας χαλαρωτικής playlist, το LG soundbar θα κάνει κάθε στιγμή τους πολύτιμη.

Με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και ένα διευρυμένο σύνολο λειτουργιών, τα LG soundbar προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, ενώ με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που διαθέτουν συμπληρώνουν τη μινιμαλιστική εμφάνιση των τηλεοράσεων της LG και ταιριάζουν άψογα με κάθε είδος διακόσμησης.  

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στις οικιακές συσκευές και την τεχνολογία, η LG έχει αναπτύξει συστήματα κλιματισμού που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα και την άνεση του ύπνου. Τα κλιματιστικά της LG παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση για όσους αναζητούν έναν καλύτερο ύπνο. Έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν περισσότερα από το να ρυθμίζουν απλώς τη θερμοκρασία του δωματίου, καθώς δημιουργούν ένα γαλήνιο και άνετο περιβάλλον που προάγει τον ξεκούραστο ύπνο. 

Τα κλιματιστικά της LG ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες που επιτρέπουν τη ρύθμιση και διατήρηση μιας σταθερής, ευχάριστης θερμοκρασίας για έναν ποιοτικό ύπνο. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία DUAL Inverter Compressor™, μπορούν να ψύξουν ή να θερμάνουν το υπνοδωμάτιο γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τον θόρυβο και τους κραδασμούς για έναν ήσυχο και γαλήνιο ύπνο.

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και εμπνεύσεις και σίγουρα είναι πολύ όμορφη, αρκεί να ξέρεις πώς να εκμεταλλευτείς την κάθε στιγμή. Για αυτό τον λόγο, εταιρίες όπως η LG, με το μήνυμα Life’s Good, εμπνέουν και ενθαρρύνουν τους καταναλωτές τους, να προσεγγίζουν τη ζωή με αισιόδοξη στάση, προσφέροντάς τους καινοτόμα προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.