Η realme ανακοινώνει επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης σειράς realme 12 Pro, που θα λανσαριστεί στις 19 Μαρτίου 2024.

Η realme, γνωστή για την υπερσύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιεί, πέρυσι έκανε αίσθηση με την κυκλοφορία του 11 Pro, το οποίο έγινε το πρώτο smartphone στην κατηγορία τιμής του και διαθέτει κάμερα 200MP. Φέτος, η realme αποκαλύπτει άλλη μια πρωτοποριακή καινοτομία με την κυκλοφορία της νέα ναυαρχίδας realme 12 pro series με τηλεφακό, σηματοδοτώντας την έναρξη της εποχής των ναυαρχίδων με κάμερες περισκοπίου. Το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς realme 12 Pro είναι ο τηλεφακός periscope «Next-gen Imaging», ο οποίος έχει την κορυφαία κάμερα πορτρέτου periscope του κλάδου. Ο φακός periscope της σειράς realme 12 Pro διαθέτει οπτικό zoom 3X, ισοδύναμο με εστιακή απόσταση 71mm, ιδανικό για επαγγελματικά πορτρέτα. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον αισθητήρα OV64B ½ ιντσών, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο αισθητήρα periscope στην κατηγορία του, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες φωτογραφικές επιδόσεις σε οποιαδήποτε περιβαλλοντολογική συνθήκη.

Η σειρά realme 12 Pro αποτελεί το σημείο καμπής σε ότι αφορά την camera στα κινητά, διαθέτοντας το κορυφαίο σύστημα φωτογραφίας Omnifocal. Αυτό το καινοτόμο σύστημα ενσωματώνει κύρια κάμερα Sony IMX890 με OIS για κορυφαία νυχτερινή λήψη, πρωτοποριακό τηλεφακό περισκοπίου και υπερευρυγώνια κάμερα. Οι συγκεκριμένοι φακοί προσφέρουν ευέλικτες δυνατότητες zoom σε 0.6X, 1X, 2X, 3X και 6X, παρέχοντας απαράμιλλη ευκρίνεια και λεπτομέρεια σε όλα τα εστιακά μήκη. Σε συνδυασμό με ψηφιακό zoom 120X, η σειρά realme 12 Pro ξεχωρίζει στην κατηγορία της, προσφέροντας ευελιξία και ποιότητα σε κάθε λήψη.

Η σειρά realme 12 Pro βελτιώνεται περαιτέρω από τον αλγόριθμο «επόμενης γενιάς» που αναπτύχθηκε από κοινού με την Qualcomm. Αυτός ο αλγόριθμος δίνει την δυνατότητα να βελτιωθεί η εικόνα όπως η λειτουργία LightFusion για βελτιωμένη ευκρίνεια και τόνους, και η λειτουργία NightEye η οποία προσφέρει κορυφαία νυχτερινή λήψη.

Η realme στη σειρά realme 12 Pro συνεργάστηκε με βραβευμένους με Όσκαρ κινηματογραφιστές, δημιουργώντας την λειτουργία των κινηματογραφικών πορτρέτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η realme ανακοίνωσε μια συναρπαστική συνεργασία με τον Claudio Miranda, τον βραβευμένο με Όσκαρ κινηματογραφιστή, για να μεταφέρει τη μαγεία της κινηματογραφικής βιομηχανίας στη σειρά realme 12 Pro. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία είχε ως στόχο να αναπαράγει τις τεχνικές προδιαγραφές που χρησιμοποιεί η κινηματογραφική βιομηχανία, για αυτό δημιούργησε το πρώτο κινηματογραφικό πορτρέτο του κλάδου.

Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε με την εισαγωγή τριών ειδικά προσαρμοσμένων κινηματογραφικών φίλτρων για τη σειρά realme 12 Pro: Journey, Memory και Maverick. Εμπνευσμένα από την εκπληκτική κινηματογράφηση του Miranda, αυτά τα φίλτρα αποσκοπούν στη δημιουργία ενός στυλ που συνδυάζει το ρετρό και την ονειρική αίσθηση. Κάθε φίλτρο έχει σχεδιαστεί με λεπτομέρεια για να αναπαράγει τα οπτικά εφέ, των εμβληματικών ταινιών : “Η Ζωή του Πι”, “Η Απίστευτη Ιστορία του Benjamin Button” και “Top Gun: Maverick”.

Επιπλέον, η σειρά realme 12 Pro προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα λήψης αναλογικής εικόνας ταινίας 2.39:1, χωρίς την ανάγκη μετα-περικοπής, ενώ η συγκεκριμένη συσκευή έχει εισαχθεί ο αλγόριθμος Cinematic Bokeh, ο οποίος βελτιώνει την εμπειρία λήψης πορτρέτων.

Η σειρά realme 12 Pro διατίθεται σε δυο χρώματα Submarine Blue και Navigator Beige

Εκτός από την τεχνική υπεροχή των συσκευών της realme, η σειρά realme 12 Pro κάνει το ντεμπούτο της, με δυο από τα πιο κλασικά χρώματα στην αγορά πολυτελών ρολογιών – Submarine Blue και Navigator Beige. Το Submarine Blue, ένα ζωηρό μπλε που συχνά συναντάται στα σχέδια καντράν ρολογιών πολυτελών μαρκών. Είναι εμπνευσμένο από τα μυστηριώδη βάθη του ωκεανού, προσφέροντας μια αίσθηση δυναμική αλλά και γαλήνης. Το Navigator Beige, από την άλλη, είναι ένα φυσικό χρώμα που συναντάται συχνά στην στεφάνη, τον καντράν και το λουράκι διαφόρων ρολογιών. Είναι ένας φόρος τιμής στο πνεύμα της εξερεύνησης, που ενσωματώνει μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας και περιπέτειας.

Ollivier Savéo Crafts Timepiece Elegance in realme 12 Pro Series Design Η σειρά realme 12 Pro διαθέτει μια αίσθηση κομψότητας χάρη στη συνεργασία με τον Ollivier Savéo

Το realme Design Studios ενώνει την δύναμη τους, με τον διάσημο Γάλλο κατασκευαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo, γνωστό για την εργασία του με εμβληματικές ελβετικές μάρκες όπως οι Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling και Quentin. Αυτή η συνεργασία ενέπνευσε  για την δημιουργία ενός συνδυασμού υψηλής ωρολογοποιίας και προηγμένης τεχνολογίας κινητών, που αντικατοπτρίζεται στις λεπτομέρειες του σχεδιασμού της σειράς realme 12 pro series. Εμπνευσμένος από τους καντράν πολυτελών ρολογιών και χρησιμοποιώντας premium υλικά, ο Ollivier ενσωμάτωσε τα στοιχεία σχεδίασης ρολογιών στην εμφάνιση του smartphone. Το realme 12 pro series διαθέτει καντράν με γυαλισμένο ηλιακό μοτίβο που περιλαμβάνει πάνω από 500 ηλιακές ακτίνες στο σχεδιασμό του, με κομμένη χρυσή στεφάνη και απαλό, premium οικολογικό δέρμα, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο design εμπνευσμένο από πολυτελή ρολόγια.

Η σειρά realme 12 Pro θα λανσαριστεί στις 19 Μαρτίου και εκτός ότι είναι μια εντυπωσιακή σειρά σε σχέση με το design και την τεχνολογία, η τιμή των μοντέλων της σειρά realme12 pro θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη έκπληξη!