Η φημισμένη βραδιά των Όσκαρ πλησιάζει και φέτος και οι τηλεοράσεις LG υπόσχονται να κάνουν την εμπειρία παρακολούθησης ακόμη πιο εντυπωσιακή. Με τη συνδυασμένη δύναμη της κορυφαίας ποιότητας εικόνας και ήχου, οι τηλεοράσεις LG προσφέρουν μια απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία από το σαλόνι του σπιτιού σας.

Oppenheimer ή Poor things, όποια ταινία και εάν κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο, το σίγουρο είναι ότι μέσα από μια LG QNED86 θα παρακολουθήσετε την απονομή σαν να είσαστε στο Dolby Theater.

Η LG QNED86 έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει μια μαγευτική εμπειρία θέασης και συνδυάζει άψογα κορυφαίες τεχνολογίες και λειτουργίες. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής a7 AI 4K Gen6 θα σας μυήσει στον κόσμο του α-ρεαλισμού, προσφέροντας εξαιρετικές βελτιώσεις εικόνας και ήχου, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι όχι απλώς παρακολουθείτε, αλλά είστε εκεί.

Με ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels) η τηλεόραση εξασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια είναι κρυστάλλινα καθαρή, ενώ χάρη στο QNED Color Pro, τον κορυφαίο συνδυασμό της τεχνολογίας Quantum Dot και NanoCell, η τηλεόραση προσφέρει μια παλέτα χρωμάτων τόσο ζωντανών, που σας μεταφέρουν απευθείας στο Dolby Theater.

Παράλληλα με την εντυπωσιακή εικόνα, οι λειτουργίες Dolby Atmos® και AI Sound εξασφαλίζουν ότι ο ήχος είναι εξίσου συναρπαστικός, πλούσιος, πολυδιάστατος. Από τις εκπληκτικές μουσικές παραγωγές των Όσκαρ μέχρι τις εκφωνήσεις των νικητών, κάθε στιγμή θα είναι αξέχαστη.

Αντίστοιχα, η LG QNED91, με τα Mini LED και τους χιλιάδες μικροσκοπικούς οπίσθιους φωτισμούς που γεμίζουν την οθόνη, παρέχει ευκρινείς, φωτεινές εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια.

Με ένταση χρώματος 100%, χρωματική συνοχή 100% και πιστοποιημένη τεχνολογία αναπαραγωγής χρωμάτων, η LG QNED91 παρέχει πλούσια χρώματα που παραμένουν ζωντανά, χωρίς παραμόρφωση και ακριβή ακόμη και σε υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, έτσι, όλοι οι λαμπεροί αστέρες του Χόλυγουντ και όχι μόνο, θα μοιάζουν σαν να περνάνε από το σαλόνι σας.

Ο επεξεργαστής α7 Gen5 ΑΙ θα τελειοποιήσει την εμπειρία θέασης, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους “deep-learning”, ενώ οι πιο πρόσφατες λύσεις Dolby θα προσφέρουν αναβαθμισμένη εικόνα και ήχο για να παρακολουθήσετε τα Όσκαρ σαν να είσαστε εκεί.    

Η βραδιά των Όσκαρ αξίζει το καλύτερο, και οι τηλεοράσεις LG προσφέρουν ακριβώς αυτό. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου με έναν τρόπο που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν.