Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα 34 ιντσών LG UltraWide™ Curved QHD οθόνη (μοντέλο 34WR55QC-B). Σχεδιασμένη για να βελτιώνει την παραγωγικότητα και να απλοποιεί τη συνδεσιμότητα, η εντυπωσιακή κυρτή οθόνη διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων χώρων εργασίας.

Καθηλωτική ποιότητα εικόνας

Το μοντέλο LG 34WR55QC-B διαθέτει μια εντυπωσιακή κυρτή (1800R) οθόνη 34″ WQHD, η οποία προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης με ανάλυση 3440×1440. Με υποστήριξη HDR10 και χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν απόδοση χρωμάτων εξαιρετικής ακρίβειας και απίστευτο ρεαλισμό, είτε για εργασία είτε για ψυχαγωγία.

Αποδοτικό multitasking

Με αναλογία διαστάσεων 21:9 και λειτουργία Picture-by-Picture (PBP), η συγκεκριμένη οθόνη απλοποιεί το multitasking, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν περιεχόμενο από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα. Ο ρυθμός ανανέωσης 100 Hz και οι VRR τεχνολογίες, όπως το AMD FreeSync™ και το Dynamic Action Sync, εξασφαλίζουν ομαλή και γρήγορη απόκριση, ιδανική για απαιτητικές εργασίες.

Εύκολος έλεγχος και συνδεσιμότητα

Οι θύρες USB Type-C™ επιτρέπουν απεικόνιση, μετάδοση δεδομένων και φόρτιση συνδεδεμένων συσκευών (έως και 65 W), παρέχοντας ταυτόχρονα υποστήριξη σε φορητό υπολογιστή με ένα και μόνο καλώδιο. Επιπλέον, οι πολλαπλές θύρες, συμπεριλαμβανομένων των DisplayPort, HDMI και USB 3.0, παρέχουν συμβατότητα με διάφορες συσκευές, ενώ η θύρα εξόδου ακουστικών ενισχύει την άνεση του χρήστη.

Εργονομικός σχεδιασμός

Με γνώμονα την άνεση και την ευκολία του χρήστη, η οθόνη LG 34WR55QC-B διαθέτει εργονομική βάση με επιλογές ρύθμισης ύψους και κλίσης, επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν την ιδανική θέση. Παράλληλα, η οθόνη διαθέτει τις λειτουργίες Reader Mode και Flicker Safe, που μειώνουν την καταπόνηση των ματιών κατά τη διάρκεια εκτεταμένης χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG Business Solutions και τις καινοτόμες οθόνες της, επισκεφθείτε την https://www.lg.com/gr/othones. Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.