Το μέτρο της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας συνεχίζει να τίθεται σε εφαρμογή και σταδιακά, μέχρι το τέλος του 2024, θα επεκταθεί στο σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριότητας. Η Prosvasis, εταιρεία του Ομίλου SOFTONE, παρουσιάζει το νέο mobile app Prosvasis Employee Ergani για τη διαχείριση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας.

To Prosvasis Employee Ergani αποτελεί μια πρωτοποριακή εφαρμογή αλληλεπίδρασης εργαζομένων και επιχείρησης, η οποία συνδέεται απρόσκοπτα με τη web υπηρεσία Prosvasis Cloud ERGANI που χρησιμοποιεί η επιχείρηση. Προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και εργαλεία που βοηθούν τόσο τους εργαζόμενους, όσο και τις επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του μέτρου της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας.

Με το Prosvasis Employee Ergani, κάθε εργαζόμενος δηλώνει την Προσέλευση και Αποχώρησή του από το χώρο εργασίας του, έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του και στο προσωποποιημένο QR Code του, ενώ παράλληλα, μπορεί να δει αναλυτικά το πρόγραμμα εργασίας του και να υποβάλλει αιτήματα αλλαγής ωραρίου εργασίας, τηλεργασίας, άδειας κτλ. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής ο εργαζόμενος λαμβάνει ενημερώσεις και πληροφορίες που αποστέλλονται από τον εργοδότη του.

Με φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, το Prosvasis Employee Ergani έχει στόχο να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, καθώς και την αυτόματη διαβίβαση δεδομένων στην πλατφόρμα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ. 

Το Prosvasis Employee Ergani mobile app είναι διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS μέσω των Google Play Store και Apple Store, αντίστοιχα.