Η LG αλλάζει τα δεδομένα για άνετες οικογενειακές βραδιές στο σπίτι, με την τελευταία σειρά soundbars. Αναβαθμίστε την εμπειρία της οικιακής σας ψυχαγωγίας και μετατρέψτε τα βράδια σε ζεστές, καθηλωτικές βραδιές ταινιών με τον τέλειο ηχητικό σύμμαχο.

Με την απαράμιλλη ποιότητα ήχου και την τεχνολογία αιχμής των LG soundbars, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες, σειρές και μουσικές με ενισχυμένη καθαρότητα, βάθος και ρεαλισμό, μέσα από την άνεση του σαλονιού σας. Είτε πρόκειται για το τρίξιμο του τζακιού, είτε για το απαλό χτύπημα του χιονιού, είτε για τους συγκινητικούς διαλόγους μιας αγαπημένης ταινίας, τα soundbars της LG προσφέρουν μια ηχητική εμπειρία που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και απογειώνει κάθε στιγμή. Με καθηλωτικό ήχο για αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, τα LG soundbars έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια κινηματογραφική εμπειρία ήχου, μεταφέροντας τις συναρπαστικές σκηνές δράσης και τα συγκινητικά οικογενειακά δράματα με κρυστάλλινο ήχο.

Τα soundbars της LG συνδυάζουν τις προηγμένες τεχνολογίες ήχου της LG μαζί με άλλες τεχνολογίες αιχμής, όπως το Dolby Atmos® και επιτυγχάνουν ήχο υψηλής ποιότητας, πλούσιο και λεπτομερή, με κρυστάλλινους διαλόγους και ισχυρά μπάσα, εξασφαλίζοντας μέγιστη ηχητική εμπειρία σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιλέξετε να παρακολουθήσετε με την οικογένειά σας.  Η πρωτοποριακή τεχνολογία Dolby Atmos® μεταφέρει τον ήχο τρισδιάστατα και προσφέρει ρεαλισμό για μια πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στο κέντρο της δράσης. 

Ακόμα, με την τεχνολογία Meridian Audio, η ποιότητα ήχου αναβαθμίζεται, προβάλλοντας το περιεχόμενο με ήχο υψηλής ανάλυσης και κρυστάλλινη ακρίβεια.

Εκτός από τις τεχνολογίες αιχμής που διαθέτουν, τα LG soundbars συνδέονται εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας ψυχαγωγία χωρίς προβλήματα, ενώ είναι συμβατά σε υπηρεσίες streaming, για εξατομικευμένη ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. 

Τα soundbars της LG ενσωματώνονται άψογα στη διαρρύθμιση του χώρου. Το ασύρματο υπογούφερ προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο βάθους, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ούτε τις πιο λεπτές λεπτομέρειες στον ήχο.

Επιπλέον, τα LG soundbars συμπληρώνουν απόλυτα τις υψηλής ποιότητας τηλεοράσεις της LG, δημιουργώντας ένα αρμονικό μείγμα θέασης και ήχου. Μέσω της λειτουργίας TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασης, αναλύει το περιεχόμενο και προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο, για τη μέγιστη δυνατή εμπειρία από την LG τηλεόραση.

Φέτος, καθώς θα συγκεντρώνεστε στο σπίτι για να μοιραστείτε ιστορίες, γέλιο και ζεστασιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφήστε τα soundbars της LG να αποτελέσουν το soundtrack των όμορφων στιγμών σας. Ζήστε τη μαγεία του ήχου κινηματογραφικής ποιότητας από την άνεση του σπιτιού σας παρέα με την LG.