Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας χωρίς την ταλαιπωρία της καλωδίωσης και του τρυπήματος τοίχων; Ανακαλύψτε τη νέα Solar Cam 2K!

Τοποθετήστε την κάμερα Solar Cam 2K στον τοίχο και παρακολουθήστε εύκολα τα πάντα μέσω της εφαρμογής Hombli: ζωντανό υλικό 2K, ειδοποιήσεις κίνησης και αμφίδρομη επικοινωνία με τους επισκέπτες. Ασύρματη και ηλιακή, η Solar Cam 2K της Hombli θα σας κάνει να ξεχάσετε καλώδια και μπαταρίες. Η ιδανική έξυπνη λύση ασφαλείας!

 

Ανίχνευση κίνησης

 

Προβολέας με έγχρωμη νυχτερινή όραση

 

Ηλιακό πάνελ 1,2W

 

Ισχυρή μπαταρία 10.400 mAh

 

Ψάχνετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας χωρίς την ταλαιπωρία της καλωδίωσης;

Λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Η ονομασία “Solar Cam” δεν αφήνει καμία αμφιβολία: η εσωτερική μπαταρία φορτίζεται με ηλιακή ενέργεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κάμερα είναι εντελώς ασύρματη, επιτρέποντας μια πανεύκολη εγκατάσταση χωρίς προβλήματα. Χάρη στην ευέλικτη βάση στήριξης της κάμερας και το αδιάβροχο περίβλημα, η εγκατάσταση είναι ζήτημα λίγων… δευτερολέπτων! Απολαύστε μέγιστη ευελιξία και ηρεμία, γνωρίζοντας ότι το σπίτι σας είναι καλά προστατευμένο.

 

«Εύστοχες» ειδοποιήσεις και κρυστάλλινη εικόνα

Ζείτε σε μια πολυσύχναστη γειτονιά και προτιμάτε να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε κίνηση; Με τη Solar Cam, μπορείτε να επιλέξετε ποιες ειδοποιήσεις θα λαμβάνετε. Απλώς προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ανίχνευσης κίνησης και ήχου στην εφαρμογή Hombli για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο για δραστηριότητα στον κήπο σας. Επιπλέον, η Solar Cam προσφέρει ποιότητα εικόνας 2K QHD (2560×1440) για καθαρές εικόνες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να δείτε τις ευκρινείς λεπτομέρειες να ζωντανεύουν.

 

Βέλτιστη ασφάλεια και δυνατότητες επικοινωνίας

Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες στην ιδιοκτησία σας μπορούν να αποτραπούν με πολλαπλούς τρόπους, αξιοποιώντας τη Solar Cam. Η λειτουργία σειρήνας τρομάζει τους εισβολείς με έναν δυνατό ήχο. Επιπλέον, η Solar Cam διαθέτει λειτουργία προβολέα, η οποία φωτίζει άμεσα τους… απρόσκλητους επισκέπτες. Τέλος, μπορείτε να δώσετε εντολή στους εισβολείς να εγκαταλείψουν την ιδιοκτησία σας οι ίδιοι μέσω του ενσωματωμένου ηχείου για αμφίδρομη επικοινωνία.

 

Επανεξετάστε χωρίς κόπο το υλικό

Η Solar Cam προσφέρει διάφορες επιλογές αποθήκευσης και αναπαραγωγής, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε και να επανεξετάζετε χωρίς κόπο το υλικό που καταγράφει. Αποθηκεύστε εικόνες απευθείας στο τηλέφωνό σας ενώ παρακολουθείτε ζωντανά ή επιλέξτε για μεγαλύτερη ευελιξία την προαιρετική κάρτα SD* ή την αποθήκευση στο cloud. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε πάντα στα χέρια σας υλικό ασφαλείας, όπου κι αν βρίσκεστε.

 

*Η κάμερα συνοδεύεται από κάρτα microSD 256GB.

 

 

Απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Η Solar Cam είναι εξοπλισμένη με μια ισχυρή μπαταρία 10.400 mAh και ένα ηλιακό πάνελ 1,2W, έναν συνδυασμό που επιτρέπει αδιάκοπη λειτουργία. Ο σχεδιασμός της κάμερας την καθιστά ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες, παρέχοντας αξιόπιστη ασφάλεια σε βροχή ή λιακάδα. Χάρη στο ανθεκτικό ηλιακό πάνελ με ειδική επίστρωση κατά των γρατζουνιών και anti-UV προστασία κατά της γήρανσης που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία, η Hombli Solar Cam 2K αποτελεί μια τέλεια επιλογή για μακροχρόνια και ισχυρή απόδοση.

 

 

Έρχεται σύντομα στην Ελλάδα από την A.P. Supplies & Media LTD