H Rakuten Viber υποστηρίζει το τοπικό εμπόριο και συνεργάζεται με μικρές επιχειρήσεις για μια ειδική προσφορά αυτής της περιόδου.

Το Viber for Business απλοποιεί τη διαδικασία των αγορών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέροντας μια εύκολη και χωρίς κόπο εμπειρία, για να μπορέσετε να απολαύσετε πλήρως τη μέρα του έρωτα χωρίς να αντιμετωπίσετε μεγάλες ουρές ή εξαντλημένα προϊόντα.

Απλώς μπείτε στην Εξερεύνηση και βρείτε τις επιχειρήσεις με την έκπτωση του Αγίου Βαλεντίνου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να επιλέξετε ένα δώρο αγάπης προς το έτερό σας ήμισυ. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις ειδικές προσφορές στον Κατάλογο Chatbot: https://chats.viber.com/cataloguebotgreece .

Αυτή η απλή διαδικασία σας δίνει πρόσβαση σε έναν κόσμο μοναδικών δώρων από τοπικές επιχειρήσεις, όπως κουτιά σοκολάτας σε σχήμα καρδιάς, λαχταριστά γλυκίσματα, φρέσκα μπουκέτα λουλουδιών, χειροποίητα διακοσμητικά και προσωποποιημένα t-shirt που θα κάνουν τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας να χαμογελάσει.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις προσφέρουν αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές.

Ο Ritesh Shah, Αντιπρόεδρος Fintech και Επιχειρηματικών Λύσεων της Rakuten Viber, εκφράζει τον ενθουσιασμό του: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποστηρίζουμε τους ελληνικούς μικροεπιχειρηματίες αυτή την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου. Οι χρήστες μας αποτελούν το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων μας, και αυτή η καμπάνια είναι ένα αποτέλεσμα της αφοσίωσής μας να κάνουμε τις εμπειρίες τους πιο απλές και ευχάριστες. Είναι επίσης μια υπέροχη ευκαιρία για αυτούς να ανακαλύψουν και να απολαύσουν απίστευτες αποκλειστικές προσφορές από τους τοπικούς μας συνεργάτες.”

Αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εκφράστε την αγάπη σας επιλέγοντας υπηρεσίες και προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις, απολαμβάνοντας τη δημιουργικότητα τους.