Πρόσφατη έρευνα του κινεζικού κολοσσού αναδεικνύει τη θετική επίδραση που έχει στην υγεία μας η συντροφικότητα, γεγονός που δίνει ακόμα έναν λόγο στη HUAWEI να επανέλθει με εντυπωσιακές προσφορές, προκειμένου να δώσει σε όλους μας τη δυνατότητα να χαρίσουμε μοναδικά δώρα στο έτερόν μας ήμισυ, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα της HUAWEI σχετικά με τον βαθμό ενημέρωσης, τα στερεότυπα και τις συμπεριφορές γύρω από θέματα υγείας, που επικρατούν στον ευρωπαϊκό πληθυσμό, η συμβίωση μπορεί να ωφελήσει τόσο την ψυχική ευεξία όσο και τη συνολική σωματική υγεία. Ένας σύντροφος μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση ασφάλειας και ολότητας, με θετικά αποτελέσματα στην ψυχική υγεία, και όχι μόνο. Παρατηρείται ότι τα άτομα που έχουν ικανοποιητικές, μακροχρόνιες σχέσεις εμφανίζουν πιο συχνά χαμηλότερα επίπεδα ορμονών του στρες και βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία. Τα μειωμένα επίπεδα στρες που συνδέονται με μια ευτυχισμένη σχέση μπορούν να έχουν αλληλένδετα οφέλη σε διάφορους παράγοντες της σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Μαζί σε όλα!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια καλή αφορμή, για να θυμηθούν όλα τα ζευγάρια ό,τι τα ενώνει, όλους τους λόγους που έχουν για να χαμογελούν καθημερινά. Η έγνοια του ενός για τον άλλον, η πρώτη αγκαλιά αν ψυχολογικά ή σωματικά το «έτερον ήμισυ» δεν νιώθει καλά και η διάθεση κάθε ζευγαριού να μοιραστεί νέες εμπειρίες παρέα, δίνουν σε όλους τους ερωτευμένους τα… αντισώματα, για να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία της ζωής. Μια ευτυχισμένη σχέση ωφελεί την υγεία μας, λοιπόν, αλλά «συν Αθηνά και χείρα κίνει» ή για να γίνουμε πιο σαφείς, καλό είναι να προσφέρουμε και κάτι παραπάνω από μια ζεστή αγκαλιά στον/στη σύντροφό μας! Μια εξαιρετική ιδέα είναι να αναζητήσουμε κοινές δραστηριότητες που ενισχύουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και η άθληση είναι μία από αυτές. Αν δεν είστε… fan των σπορ, δεν χρειάζεται να επιδοθείτε σε κάτι… hardcore, όπως άρση βαρών ή μαραθώνιος. Και μόνο μια πολύωρη βόλτα για περπάτημα είναι ικανή να σας φέρει πιο κοντά τόσο στον σύντροφό σας όσο και στους στόχους σας για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης!

Χαρίστε κάτι που δεν θα… μαραθεί, όπως υγεία και κοινές εμπειρίες

Όσες περισσότερες γιορτές Αγίου Βαλεντίνου έχετε περάσει με το ταίρι σας, τόσο πιο δυσεπίλυτο γρίφο αποτελεί η εύρεση ενός πρωτότυπου δώρου. Αν ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας σημαίνει πραγματικά κάτι για εσάς, η πάντα ευπρόσδεκτη κίνηση ενός δώρου, οφείλει να διακατέχεται από έναν βαθύτερο συμβολισμό και όχι να γίνεται… από συνήθεια. Άλλωστε, τα λουλούδια μαραίνονται, τα σοκολατάκια καταναλώνονται και τα αρκουδάκια συνήθως σκονίζονται σε κάποια γωνιά του σπιτιού. Αντίθετα, ένα δώρο, όπως ένα πανέμορφο ανδρικό ή γυναικείο wearable της HUAWEI αποτελεί την ιδανική αφορμή για άθληση παρέα και έναν τρόπο για να έχει ο/η σύντροφός σας μια πιο σαφή εικόνα της υγείας και της φυσικής του κατάστασης.

Τι συμβολίζει ένα HUAWEI wearable;

Εκτός από ένα αξιοθαύμαστο κόσμημα στον καρπό του καθενός μας, ένα ρολόι της HUAWEI είναι ένα δώρο που δεν θα λατρευτεί μόνο για τα υψηλά στάνταρτ της καλαισθησίας του, αλλά και για αυτά που συμβολίζει. Βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό μας (τα wearable του κινεζικού κολοσσού φημίζονται για την αυτονομία της μπαταρίας τους), «νοιάζεται» για κάθε χτύπο της καρδιάς μας και κάθε μας αναπνοή (η εφαρμογή HUAWEI Health αποτελεί έναν «πύργο ελέγχου» για όλα τα βιομετρικά μας στοιχεία) και μας συντροφεύει ως έμπειρος προπονητής σε κάθε μας αθλητική εξόρμηση.

Ενδεικτικά, το HUAWEI WATCH GT 4 είναι το πρώτο smartwatch της HUAWEI που παρουσιάζει το «Stay Fit», μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί δεδομένα υγείας σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει τους χρήστες να διαχειριστούν τόσο τα αποτελέσματα της προπόνησής τους, όσο και την πρόσληψη θερμίδων, δίνοντάς τους ολιστικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σώματός τους για καλύτερη διαχείριση του βάρους τους. Όπως όλα τα smartwatches της HUAWEI, είναι συμβατό με iOS και Android συσκευές, φροντίζοντας καθημερινά για τα πάντα, από το να σας υπενθυμίζει να ενυδατώνεστε και να σας προτείνει τρόπους άσκησης, μέχρι να σας δίνει συμβουλές ευεξίας, κομμένες και ραμμένες στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Το HUAWEI WATCH GT 4 θα το βρείτε αυτή την περίοδο με σημαντική έκπτωση στη θηλυκότατη 41mm έκδοσή του σε White Leather Strap, Gold Milanese Strap και Steel Stainless Steel Strap εκδοχές, καθώς και στη μεγαλύτερου μεγέθους αντρική έκδοση διαμέτρου 46mm με Black Strap, Woven Strap & Stainless Steel Strap.

Εναλλακτικά, σας προτείνουμε και το ακόμα πιο προσιτό HUAWEI WATCH GT 3, ένα wearable που συγκεντρώνει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και πλήθος λειτουργιών σε ένα πανέμορφο και ανθεκτικό σώμα.

Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο minimal και sport, το HUAWEI WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap έρχεται αυτές τις μέρες σε πρωτόγνωρα συμφέρουσα τιμή, γεγονός που το αναδεικνύει σε μια από τις κορυφαίες προτάσεις δώρου για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Μουσική στα αφτιά σας… υπό το σεληνόφως

Φυσικά, ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων των… ερωτεύσιμων προσφορών της HUAWEI εντοπίσαμε και προτάσεις που ξεφεύγουν από την κατηγορία των ρολογιών, όπως τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds SE 2, HUAWEI FreeBuds 5i & HUAWEI FreeBuds 5, ώστε στα αφτιά σας να μην αντηχούν μόνο τα χιλιάδες βιολιά του έρωτα, αλλά και φωνή του άλλου σας μισού με κρυστάλλινο ήχο, όποτε σας καλεί.

Για ένα ρομαντικό φινάλε, αντάξιο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, αφήσαμε το σημείο του ουρανού που ξεκουράζει το βλέμμα του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, το φεγγάρι! Αν, λοιπόν, θέλετε να το απαθανατίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιστρατεύστε ένα HUAWEI P60 Pro smartphone με Ultra Lighting Telephoto Camera και λειτουργία φωτογράφισης Super Moon. Η ασυναγώνιστη κάμερα της συγκεκριμένης συσκευής, θα τραβήξει αξέχαστες φωτογραφίες και από το δείπνο σας το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, υπό το… σχεδόν ανύπαρκτο φως ενός κεριού!


Τα προϊόντα προσφέρονται σε ειδικές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της HUAWEI έως 29 Φεβρουαρίου.


Όλα τα smartwatches και ακουστικά της HUAWEI είναι συμβατά με iOS & Android.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.