Η γιορτή των ερωτευμένων, είναι μια τέλεια αφορμή για να περάσετε μια ξεχωριστή ημέρα.

Για εσάς που θέλετε να χαλαρώσετε στο σπίτι αυτή τη μέρα, με την αγαπημένη σας μουσική μόνος ή με παρέα, το Sonos Era 100 σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ήχου. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα κάνοντας stream την αγαπημένη σας playlist μέσω WiFi ή Bluetooth και κάντε την βραδιά σας αξέχαστη.

Το Sonos Era 100, ένα ηχείο με minimal σχεδίαση, το οποίο επαναπροσδιορίζει τον ήχο με ακουστική επόμενης γενιάς και βαθιά μπάσα, αποτελεί το τέλειο δώρο για εσάς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο.  

Επιπλέον Προϊoντικά χαρακτηριστικά:

  • Στερεοφωνικό: Δύο tweeters, τοποθετημένα υπό γωνία, στέλνουν ευκρινείς υψηλές συχνότητες αριστερά και δεξιά για μια πλούσια στερεοφωνική εμπειρία, ενώ ένα μεγαλύτερο midwoofer δημιουργεί εκπληκτικά μπάσα που είναι απροσδόκητα από ένα compact ηχείο.
  • Προσαρμόστε το σύστημά σας: Δημιουργήστε τις τέλειες συνθήκες για το ιδανικό movie night προσθέτοντας δύο Era 100 ως πίσω ηχεία σε συνδυασμό με ένα soundbar για να δημιουργήσετε ένα surround ηχοσύστημα ή απλώς συνδυάστε δύο Era 100 μαζί για στερεοφωνικό ήχο που γεμίζει τον χώρο.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει σε μαύρο ή λευκό χρώμα για να δημιουργήσετε την τέλεια βραδιά με τα προϊόντα της Sonos.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα SONOS