Ο Όμιλος EPSILON NET, ο καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών Επιχειρήσεων, συνεχίζει να πρωτοστατεί και στη σημαντική εργασιακή αλλαγή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και να βρίσκεται πάντα δίπλα στις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Μέσα από μια μοναδική, σε όλη την αγορά, διττή προσέγγιση, ο Όμιλος πρωτοπορεί για να προσεγγίσει ολιστικά τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας και να προσφέρει πραγματικές, 360ο  λύσεις.

Ο πρώτος στρατηγικός άξονας αποδεικνύει ότι ο Όμιλος EPSILON NET αποτελεί τον φάρο ενημέρωσης όλων των εμπλεκόμενων στην απαιτητική συγκυρία της μεγάλης νομοθετικής αλλαγής. Ο Όμιλος συνεχίζει ακάθεκτος την επιστημονική συμβουλευτική και εκπαίδευση λογιστών και επαγγελματιών με custom webinars και διά ζώσης ημερίδες σε συνεργασία με επαγγελματικά επιμελητήρια, ομοσπονδίες επαγγελματικών κλάδων, συλλόγους και άλλους φορείς. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη διοργάνωση 3 ημερίδων σε συνεργασία με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σε Πειραιά, Βέροια και Καβάλα και τα 2 εργατικά webinars που έλαβαν χώρα στις 15 & 24/2 με ρεκόρ συμμετοχής άνω των 35.000 επαγγελματιών. Άξιο αναφοράς είναι και το Tax & Payroll Tour που ο Όμιλος διοργάνωσε σε 32 πόλεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πάνω από 11.000 επαγγελματίες έλαβαν απαντήσεις από τους διακεκριμένους εισηγητές κ.κ Βασίλη Πρασσά και Πέτρο Ραπανάκη σε ένα από τα πιο απαιτητικά ενημερωτικά projects των τελευταίων ετών στη χώρα. 

Ο δεύτερος στρατηγικός άξονας προσέγγισης είναι η καινοτομία και οι τεχνολογίες αιχμής του Ομίλου, οι οποίες εφαρμόστηκαν στην Νο 1 λύση της αγοράς. Το EPSILON SMART ERGANI ADVANCED, η πλέον αναβαθμισμένη cloud υπηρεσία αποτελεί τη μοναδική λύση της αγοράς που συνδέει online Εργαζόμενο, Εργοδότη και Λογιστή και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη 15.000 επαγγελματιών. Προσφέρει νέες και πρωτοποριακές λειτουργικότητες που διασφαλίζουν πλήρως τον εργοδότη σε θέματα αποφυγής λαθών και κυρώσεων. Επιπλέον, είναι η μόνη λύση που συνδέεται σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή μισθοδοσίας που χρησιμοποιεί η επιχείρηση ή το λογιστικό γραφείο που την εξυπηρετεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερα tips και updates για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο ergani.epsilonsmart.gr