Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοινώνει μια αποκλειστική προσφορά για το καινοτόμο LG CreateBoard, μια πρωτοποριακή διαδραστική οθόνη σχεδιασμένη να μετατρέπει τις σημερινές αίθουσες διδασκαλίας σε δυναμικά περιβάλλοντα εκμάθησης. Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν άδεια χρήσης ενός έτους για το λογισμικό LG ConnectedCare DMS, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για αποτελεσματική διαχείριση των συσκευών και βελτιωμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

Δημιουργική μάθηση με το LG CreateBoard

Το LG CreateBoard είναι μια σύγχρονη διαδραστική οθόνη ειδικά σχεδιασμένη για εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, και διατίθεται σε μεγέθη από 55 έως 98 ίντσες. Με υψηλή ανάλυση 4K και προηγμένη λειτουργικότητα multitouch, οι εκπαιδευτικοί παραδίδουν μοναδικά διαδραστικά μαθήματα, με  δυνατότητα προβολής στατικού περιεχομένου, βίντεο αλλά και εκτέλεσης ειδικά σχεδιασμένων εφαρμογών που συμβάλλουν στη δημιουργία περιεχομένου όπως πίνακες, σχήματα, σημειώσεις, διαγράμματα και άλλα σχέδια.

Μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια

Με στόχο την παροχή κορυφαίας άνεσης και ασφάλειας, η LG έχει ενσωματώσει αποκλειστικές λειτουργίες στο CreateBoard, όπως:

  • CreateBoard Share: επιτρέπει τον διαμοιρασμό πόρων και αρχείων από συσκευή σε συσκευή αλλά και μεταξύ αυτών και κάποιου κεντρικού υπολογιστή, βελτιώνοντας τη συνεργασία και την προσβασιμότητα στις πηγές.
  • Πολυχρηστικότητα: Με λειτουργίες όπως πολλαπλά παράθυρα, picture-in-picture, συνδέσεις Bluetooth και USB Type-C, το CreateBoard προσαρμόζεται σε διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
  • Μέτρα ασφαλείας: Το κλείδωμα της θύρας USB παρέχει μέγιστη ασφάλεια, προστατεύοντας τη συσκευή και το περιεχόμενό της.

Ευκολότερη διαχείριση με το LG ConnectedCare DMS

Το λογισμικό LG ConnectedCare DMS περνά τη διαχείριση του CreateBoard στο cloud, προσφέροντας στους διαχειριστές κεντρικό έλεγχο και απομακρυσμένη εποπτεία κάθε συσκευής. Το συγκεκριμένο πρωτοποριακό λογισμικό δίνει τη δυνατότητα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα να ανταποκρίνονται στις καθημερινές απαιτήσεις, από την αντιμετώπιση προβλημάτων έως τη ρύθμιση της οθόνης, από μια κεντρική τοποθεσία. Έτσι, όχι μόνο εξοικονομούνται σημαντικοί πόροι, αλλά διασφαλίζεται και μια απρόσκοπτη εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές.

Δώρο η άδεια χρήσης του ConnectedCare DMS για ένα έτος

Η LG Business Solutions προσφέρει δωρεάν άδεια χρήσης ενός έτους για το λογισμικό LG ConnectedCare DMS με τις παραγγελίες CreateBoard που θα πραγματοποιηθούν έως τις 29/02/204. Η αποκλειστική αυτή προσφορά υπογραμμίζει τη δέσμευση της LG να ενισχύσει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με τεχνολογία αιχμής και αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης συσκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή Live Demo , επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://b2bmkt.lge.com/Createboard_digital_campaign.