Αυτή η οθόνη επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα και ανοίγει νέους δρόμους στην αγορά B2B της Philips.

Καθώς η οθόνη Philips 49B2U6900CH θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο της, θα φέρει πληθώρα νέων λειτουργιών που ενισχύουν τη συνεργασία και συμβάλλουν στην ομαδική εργασία στο σύγχρονο ψηφιακό εργασιακό περιβάλλον. Εκτός από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, το μοντέλο Philips 49B2U6900CH διαθέτει επίσης μεγάλη οθόνη 48,8 ιντσών και ανάλυση 5120 x 1440 DQHD για ευρυγώνια προβολή και υψηλής ποιότητας ρύθμιση, χαρακτηριστικά που σε άλλη περίπτωση θα χρειάζονταν δύο ξεχωριστές οθόνες.

Διαμορφωμένη για επαγγελματικό εργασιακό περιβάλλον

Ίσως ένα από τα πιο ισχυρά και χρήσιμα χαρακτηριστικά της οθόνης Philips 49B2U6900CH είναι εκείνα, που αφορούν το επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας και με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι προορίζεται γι’ αυτό.

Με λειτουργίες όπως η Adjustable Webcam με Autoframing (Προσαρμοζόμενη Κάμερα με Αυτόματη εστίαση κάδρου), καθώς και το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου και το Busylight, αυτή η οθόνη εξασφαλίζει ευκολότερη συνεργασία με συναδέλφους σε όλο τον κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά, η Philips 49B2U6900CH μπορεί να προσαρμόσει την κάμερα, ώστε να χωράει όλα τα μέλη της ομάδας μέσα στο πλάνο κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων και, επιπλέον, η κάμερα μπορεί να ρυθμίζεται εμπρός και πίσω κατά 30 μοίρες, ώστε επαγγελματίες ανεξαρτήτως ύψους να χωράνε άνετα μέσα στο πλάνο.

Εκτός από αυτά τα πανίσχυρα επαγγελματικά χαρακτηριστικά, η λειτουργία Busylight της Philips 49B2U6900CH διευκολύνει την επικοινωνία για τους επαγγελματίες που εργάζονται στο ίδιο γραφείο. Το Busylight βρίσκεται στο επάνω μέρος της κάμερας, και έχει σχεδιαστεί για να δηλώνει ποια είναι η κατάσταση του χρήστη κατά την εργασία του. Για παράδειγμα, όταν ένας συνάδελφος βρίσκεται σε κλήση, το Busylight θα γίνει αυτόματα κόκκινο. Σε μια άλλη περίπτωση, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το κουμπί συντόμευσης του Busylight, που βρίσκεται κάτω αριστερά στο πλαίσιο της οθόνης, για να ανάψει το φως με κόκκινο χρώμα, που δηλώνει ότι είναι απασχολημένοι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν επίσης να συγχρονίσουν την κατάστασή τους με το Microsoft Teams χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία Busylight της οθόνης Philips 49B2U6900CH.

Εισάγοντας μεγαλύτερη παραγωγικότητα με το Smart KVM

Εκτός του ότι είναι άριστα εξοπλισμένο για το περιβάλλον εργασίας, η οθόνη Philips 49B2U6900CH είναι επίσης προσαρμοσμένη και για άλλες ανάγκες. Για παράδειγμα, ένα από τα νέα χαρακτηριστικά αυτής της οθόνης υπογραμμίζει την αυξημένη παραγωγικότητα: Smart KVM.

Πατώντας απλώς το πλήκτρο “Ctrl” τρεις φορές, οι χρήστες μπορούν εύκολα να εναλλάσσονται μεταξύ των πηγών, ενισχύοντας έτσι έναν ενσωματωμένο διακόπτη KVM για αυτήν την οθόνη. Να μην ξεχάσουμε, επίσης, το ξεχωριστό καλώδιο USB-C του μοντέλου που επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν εύκολα εξωτερικές συσκευές μέσω της παροχής ρεύματος.

Για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, το μοντέλο Philips 49B2U6900CH προσφέρει μια επιπλέον ευκολία με τον γάντζο των ακουστικών, που βρίσκεται στο πλαίσιο της οθόνης. Έτσι, στο τέλος της εργάσιμης ημέρας ή όταν απλώς κάνουν ένα διάλειμμα, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν τον γάντζο προς τα κάτω και να αποθηκεύσουν τα ακουστικά τους.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά της Philips 49B2U6900CH

Για να εμβαθύνουμε περισσότερο στο σύνολο των χαρακτηριστικών της οθόνης Philips 49B2U6900CH, υπάρχουν και άλλες λειτουργίες που την κάνουν να ξεχωρίζει. Αυτές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα εξής: Κυρτό σκελετό και πιστοποίηση DisplayHDR 400 για μια καθηλωτική εμπειρία εικόνας υψηλής ποιότητας, ενώ είναι παράλληλα εξοπλισμένη με λειτουργία Low Blue Mode (Χαμηλό Μπλε Χρώμα) με Flicker-Free και βάση με δυνατότητα ρύθμισης ύψους για μια άνετη εμπειρία θέασης.

Η οθόνη Philips 49B2U6900CH θα είναι διαθέσιμη προς αγορά από τονΦεβρουάριο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 1249,00 €.