Η MMD είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της μαζί με την PPDS (Philips Professional Displays) στην ISE 2024, την κορυφαία έκθεση του τομέα Pro AV και της ενσωμάτωσης συστημάτων, που θα γίνει ξανά στη Βαρκελώνη από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2024.

Ανακαλύψτε το μέλλον της τεχνολογίας των οθονών στο περίπτερο 3P500 της Philips
Οι επισκέπτες της ISE 2024, κορυφαίας έκθεσης οπτικοακουστικών μέσων στον κόσμο, προσκαλούνται να εξερευνήσουν μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων και βιώσιμων προϊόντων στο ολοκαίνουργιο, οπτικά εντυπωσιακό και σε έκταση 344 τ.μ. περίπτερο 3P500 της Philips, όπου θα παρευρίσκονται πάνω από 1.000 εκθέτες και 60.000, στον χώρο του φημισμένου Fira Barcelona Gran Via. Το περίπτερο της Philips θα χωριστεί σε μια σειρά από ειδικές, ψηφιακές ζώνες και οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν τις επιλογές της Philips για το επαγγελματικό και οικιακό γραφείο, όπως και τις οθόνες αφής της, σε ένα αληθοφανές περιβάλλον.

Η Philips Monitors θα φέρει δύο από τα καλύτερα μοντέλα της, που ενδείκνυνται για εργασία από το σπίτι και για εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η κυρτή οθόνη 34″ WQHD 34B1U5600CH διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα Windows Hello 5MP και μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για εύκολη επικοινωνία, όπως και σύνδεση USB-C και πρόσθετες λειτουργίες για επαγγελματίες, που εργάζονται με σύνθετες ρυθμίσεις και χρειάζονται βέλτιστα επίπεδα συνδεσιμότητας. Ενώ προσφέρει βελτιστοποιημένη εικόνα, ο αισθητήρας PowerSensor συμβάλλει στην εξοικονόμηση έως και 80% του ενεργειακού κόστους. Ξεπερνώντας τα συμβατά όρια εξοικονόμησης ενέργειας, η οθόνη Philips 272B1G σχεδιάστηκε ειδικά για βιώσιμη παραγωγικότητα. Αυτή η eco-friendly οθόνη Philips 27″ FHD επιτυγχάνει υψηλότερη ενεργειακή κλάση, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις: η νέα τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED διατηρεί τη φωτεινότητα και το χρώμα χρησιμοποιώντας σημαντικά λιγότερη ενέργεια με τον αισθητήρα LightSensor, τον αισθητήρα PowerSensor και τον διακόπτη Zero power consumption. Για να συμπληρωθεί η εμπειρία του χαρτοφυλακίου των οθονών εξοικονόμησης ενέργειας της Philips, οι επισκέπτες θα χρησιμοποιήσουν το Philips SPT6307BL, ένα κομψό ασύρματο σετ πληκτρολογίου-ποντικιού με έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Η συλλογή της Philips που θα παρουσιαστεί στην έκθεση ISE θα περιλαμβάνει επίσης πολλά διαφορετικά μοντέλα αφής για μια ευρεία γκάμα χρήσεων. Ενώ όλα διαθέτουν γρήγορη εμπειρία αφής σε έως και 10 σημεία ταυτόχρονα, το monitor 242B1TC ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες κάθε εφαρμογής του σπιτιού, του γραφείου ή της εκπαίδευσης με πιο φυσική, ρευστή και γρήγορη απόκριση, και συμβατότητα plug & play με Windows, Android και Linux. Το μοντέλο Philips 172B1TFL είναι εξαιρετικά κατάλληλο για δημόσιους χώρους, καθώς η δυνατότητα αφής του λειτουργεί το ίδιο άψογα ακόμα και με γάντια, και το πλήρους κάλυψης τζάμι της οθόνης με αντοχή 7H στις γρατζουνιές είναι απαραίτητο για μια ανθεκτική εμπειρία αφής και εύκολο καθαρισμό τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.