Η Ματζέντα διαθέτει μία νέα ειδική έκδοση τού δημοφιλούς Αγγλικού-Ελληνικού και Ελληνικού-Αγγλικού Λεξικού της με τον τίτλο “Χρυσή Έκδοση” για τις συσκευές Apple iPhone και iPod Touch.


matzenta_lexikoΠρόκειται για το δημοφιλέστερο ηλεκτρονικό λεξικό, το οποίο εκτός από τις εκδόσεις για Windows, MacOS X, Linux και Windows Mobile, είναι πλέον διαθέσιμο και για τις δημοφιλείς συσκευές iPhone και iPod Touch. Περιέχει το πλήρες λημματολόγιο τής Χρυσής Έκδοσης με 395.000 λήμματα ή 1.650.000 λέξεις.


Kάθε είδος πληροφορίας παρουσιάζεται με διαφορετικό χρώμα ώστε η ανάγνωση να είναι εύκολη και γρήγορη, να μπορείτε άμεσα να επικεντρώνεστε στο σημείο που σας ενδιαφέρει. Για τις ανάγκες τού λεξικού αναπτύχθηκε ειδικό λογισμικό, από Έλληνες τεχνικούς συνεργάτες τής ΜΑΤΖΕΝΤΑ, τον Εξερευνητή Λεξικών για iPhone & iPod Touch.


Στο «Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό Χρυσή Έκδοση για iPhone & iPod Touch» περιέχεται εκτεταμένη ορολογία Επιστημών ΚΑΙ Επαγγελμάτων. Ειδικά πρέπει να αναφερθεί η ενσωμάτωση σε αυτό πλήρους λεξικού όρων Πληροφορικής και Διαδικτύου με περισσότερα από 22.000 λήμματα.


Το λεξικό διατίθεται από το Apple Store με την τυπική διαδικασία διάθεσης λογισμικού για αυτές τις συσκευές. Η τιμή του είναι 29,99 Ευρώ.