Η Tesla συνεργάζεται με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού AKTOR στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας Game Changer, με στόχο να προωθήσει θετικές αλλαγές μέσω του αθλητισμού και της πρωτοποριακής οικιακής τεχνολογίας.

Η Tesla, υπερήφανος χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού AKTOR, εγκαινιάζει τη νέα εκστρατεία με τίτλο «Game Changer». Αυτή η στρατηγική συνεργασία στοχεύει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand και στην ανάδειξη μιας σειράς ποιοτικών και εύχρηστων οικιακών συσκευών της εταιρείας.

Η καμπάνια αναμένεται να έχει τολμηρό αντίκτυπο σε διάφορες πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης, παρουσιάζοντας μια σειρά εκδηλώσεων και προωθητικών ενεργειών καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η σεζόν 2023-2024 είναι η τέταρτη κατά σειρά χρονιά χορηγίας μεταξύ της Tesla και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, ενισχύοντας τη δέσμευση για διαρκή συνεργασία μεταξύ τους.

Στον πυρήνα του, το μήνυμα της εκστρατείας είναι σαφές: όλοι μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Αυτή μπορεί να επιτευχθεί με την προώθηση θετικών αλλαγών στα αθλητικά εγχειρήματα και στις συνθήκες που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Η Tesla προτρέπει τους πάντες να αξιοποιήσουν την τεχνολογία προς όφελος της ελευθερία τους και των προσωπικών τους επιλογών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξελιχθούν ανάλογα με τις φιλοδοξίες τους.

Η Tesla είναι μια πολυεθνική εταιρεία οικιακών συσκευών υψηλής ποιότητας και ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brands στην αγορά καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει ευρεία γκάμα καινοτόμων συσκευών που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων και οθονών, συστημάτων κλιματισμού, καθώς και μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών.

Ακολούθησε την καμπάνια #GameChanger μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tesla-consumer-electronics/mycompany/

Facebook: https://www.facebook.com/TeslaInfoGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/tesla.info.greece/

Περισσότερα νέα και συμβουλές μπορείτε να αναζητήσετε στο blog της εταιρείας.