Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα “Designed for Samsung Gaming Hub”, που θα παρουσιαστεί στη CES 2024.

Στόχος του προγράμματος αποτελεί η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες αξεσουάρ παιχνιδιών, για την προώθηση της επόμενης γενιάς προϊόντων από συνεργάτες της Samsung, ειδικά για το Samsung Gaming Hub, την πλατφόρμα streaming παιχνιδιών της εταιρείας. Επιπλέον, η Samsung ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία αξεσουάρ gaming PDP (Performance Designed Products LLC), που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο χειριστήριο “Designed for Samsung Gaming Hub”.

«Η Samsung αναγνωρίζει πόσο σημαντικό ρόλο επιτελούν τα αξεσουάρ στην αναβάθμιση των εμπειριών gaming», δήλωσε ο Jiho Ha, Επικεφαλής του Service Partnerships Group της Samsung Electronics. «Βασιζόμενοι στο υψηλό επίπεδο συμβατότητας, μέσα από το πρόγραμμα «Designed for Samsung Gaming Hub», συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους συνεργάτες, για να δημιουργήσουμε αξεσουάρ που ενισχύουν περαιτέρω την κορυφαία εμπειρία του Samsung Gaming Hub».

Από αυτή τη χρονιά, οι Gamers θα βλέπουν το σήμα «Designed for Samsung Gaming Hub», το οποίο δηλώνει ότι το προϊόν έχει δοκιμαστεί ως προς τη συμβατότητα, την ποιότητα, την απόδοση, την ασφάλεια και την προστασία σε συσκευές Samsung. Τα αξεσουάρ που εμφανίζουν αυτό το σήμα εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εμπειρία streaming παιχνιδιών στο Samsung Gaming Hub, ανεξάρτητα από την υποστηριζόμενη συσκευή Samsung που επιλέγουν οι παίκτες.

Επιπλέον, η Samsung ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την PDP, για το νέο ασύρματο χειριστήριό της, το Replay Midnight Blue, που αποτελεί το πρώτο προϊόν “Designed for Samsung Gaming Hub”. Το νέο χειριστήριο θα περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία για έως και 40 ώρες παιχνιδιού ανά φόρτιση, ασύρματη σύνδεση Bluetooth χαμηλής καθυστέρησης εμβέλειας 30 μέτρων, ένα αρχικό κουμπί Samsung Gaming Hub που προσφέρει άμεση εκκίνηση του Samsung Gaming Hub στη συσκευή, ένα εύχρηστο κουμπί ελέγχου της έντασης της τηλεόρασης και πολλά άλλα. Το χειριστήριο είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία στην ιστοσελίδα της PDP, στο Amazon.com και στο BestBuy.com.

Η Samsung συνεχίζει να προσφέρει στους Gamers περισσότερες επιλογές στον τρόπο που παίζουν, από τις συσκευές που χρησιμοποιούν για το streaming των παιχνιδιών τους μέχρι την επέκταση του οικοσυστήματος Samsung Gaming Hub και τη συνεχή διάθεση προϊόντων και εμπειριών.