Η GIGABYTE, κορυφαίo computer brand, παρουσιάζει με υπερηφάνεια στην CES 2024 την πλήρη γκάμα των next-gen AI Gaming Laptops, με πρωταγωνιστές τα μοντέλα AORUS 16X και GIGABYTE G6X.

Τα νέα AI Gaming Laptops είναι σχεδιασμένα για να ολοκληρώνουν γρηγορότερα generative AI workloads, παρέχοντας παράλληλα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας και άψογη εμπειρία λογισμικού AI.

Αποτελώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, τα AI Gaming Laptops της GIGABYTE παρέχουν έως και 20 φορές ταχύτερες επιδόσεις σε generative AI workloads, καθώς διαθέτουν NVIDIA GeForce RTX™ 40 GPUs laptop series. Στα μοντέλα AORUS 16X και GIGABYTE G6X έχει εισαχθεί ένα ειδικό πλήκτρο Copilot για γρήγορη πρόσβαση στο Copilot της Microsoft στα Windows, ενεργοποιώντας άμεσα τον βοηθό AI στην υπηρεσία του χρήστη.

Η νέα εφαρμογή AI Nexus, η οποία διατίθεται αποκλειστικά στα μοντέλα 2024 AORUS AI gaming laptop, συμπεριλαμβανομένου του AORUS 16X, διαθέτει βοηθητικές εφαρμογές που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη. Το AI Power Gear επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέσω της δυναμικής εναλλαγής iGPU/dGPU. Το AI Boost βελτιώνει τις επιδόσεις παιχνιδιών με αυτόματο εντοπισμό και overlocking. Τέλος, το AI Generator περιλαμβάνει διάφορες εφαρμογές generative-AI για γρήγορη εκκίνηση. Τα παραπάνω βοηθητικά προγράμματα προσφέρουν συνολικά μια απρόσκοπτη εμπειρία AI στα AORUS AI Gaming Laptops.

Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα σειρά GIGABYTE AI Gaming Laptops, τα AORUS 16X και GIGABYTE G6X διαθέτουν σύγχρονες οθόνες 16 ιντσών σε αναλογία διαστάσεων 16:10, προσφέροντας εντυπωσιακά visuals και πλεονεκτήματα στο gaming. Με την αναβαθμισμένη ψύξη WINDFORCE Infinity Cooling, το AORUS 16X αξιοποιεί έως και Intel® Core™ i9-14900HX επεξεργαστή και έως και GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU για μέγιστη ισχύ και στους δύο πυρήνες. Το σύστημα ψύξης WINDFORCE Infinity Cooling διαθέτει επίσης σχεδιασμό Icy Touch και 0dB Cooling, παρέχοντας user-friendly έλεγχο του πληκτρολογίου και zero fan noise environment.

Τα AORUS 16X και GIGABYTE G6X έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες video streaming και ψυχαγωγίας. Με 4-sided Slim Bezels, παρέχουν 90% ή υψηλότερο screen-to-body ratio για μια πιο καθηλωτική θέαση. Η αισθητηριακή εμπειρία αναβαθμίζεται περαιτέρω με το Dolby Atmos® και το virtual 5.1.2-channel μαζί με surround ήχο, καθιστώντας τα δύο νέα 16-inch laptops τον προσωπικό κινηματογράφο του χρήστη. Επιπλέον, το AORUS 16X υποστηρίζει το Dolby Vision® για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας HDR.

Αυτά τα νέα laptops έρχονται να προστεθούν στα ήδη ανακοινωθέντα AORUS 17 και AORUS 15, τα οποία τροφοδοτούνται από επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra, παρέχοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στα βελτιστοποιημένα AI workflows με την εισαγωγή της Neural Processing Unit (NPU), για να ενισχύσουν την πλήρη γκάμα των GIGABYTE AI Gaming Laptops. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/GIGABYTE_2024_CES_Laptop_GR