Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει νέες εφαρμογές διαθέσιμες στις έξυπνες τηλεοράσεις της εταιρείας για να καλύψουν τις εξατομικευμένες προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των χρηστών.

Υποστηρίζοντας τα άτομα όλων των ηλικιών, οι νέες υπηρεσίες έξυπνων τηλεοράσεων της LG αναγνωρίζουν τις μοναδικές μαθησιακές ανάγκες και την επιθυμία για γνώση και προσωπική εξέλιξη. Μια αξιοσημείωτη προσθήκη στις υπηρεσίες είναι η Udemy, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά ανάπτυξης δεξιοτήτων και πλατφόρμα μάθησης. Σηματοδοτώντας την πρώτη της εμφάνιση σε τηλεοπτικό προϊόν με το ντεμπούτο της στις τηλεοράσεις της LG, η Udemy δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναπτύσσουν ευέλικτα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές τους, προσφέροντας πρόσβαση σε πάνω από 200 χιλιάδες μαθήματα σε περισσότερα από 3.000 θέματα σε περισσότερες από 75 γλώσσες.

Με ρεκόρ που έχει ωφελήσει 67 εκατομμύρια εκπαιδευόμενους, η Udemy επιτρέπει στους χρήστες να επικυρώσουν τα επιτεύγματά τους και να γιορτάσουν την επιτυχία τους με τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει. Η πλατφόρμα επιτυγχάνει σταθερά υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης των χρηστών, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που έχουν δημιουργηθεί από περισσότερους από 70.000 εκπαιδευτές παγκοσμίως και είναι προσαρμοσμένη στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των χρηστών, από τον προγραμματισμό και το data science μέχρι την ηγεσία και το team building. Οι συστάσεις των διαλέξεων είναι εξατομικευμένες για κάθε άτομο, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης που αναλύουν και αντιστοιχούν στα μοναδικά ενδιαφέροντα και στόχους των εκπαιδευομένων.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις της LG παρέχουν επίσης ελκυστικές πλατφόρμες για τα παιδιά. Το ABCmouse είναι μια ολοκληρωμένη, ερευνητικά επικυρωμένη λύση ψηφιακής μάθησης για παιδιά ηλικίας 2 έως 8 ετών, προσφέροντας χιλιάδες ατομικές μαθησιακές δραστηριότητες για μικρούς μαθητές. Σχεδιασμένο από κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα της εκπαίδευσης, τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν ένα πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει όλα τα βασικά ακαδημαϊκά μαθήματα, όπως ανάγνωση και γλωσσικές τέχνες, μαθηματικά, επιστήμη, υγεία, κοινωνικές σπουδές, τέχνη και μουσική, σε μια έξυπνη τηλεόραση LG, καταδυόμενοι σε έναν δυναμικό κόσμο συναρπαστικών μαθησιακών εμπειριών. Οι μικροί μαθητές μπορούν επίσης να απολαύσουν τη διάδραση με το ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο από την The Pinkfong Company, το οποίο παρουσιάζει ελκυστικά τραγούδια και ιστορίες με τους παγκοσμίως αγαπημένους χαρακτήρες Pinkfong και Baby Shark. Επιπλέον, η επερχόμενη εφαρμογή Baby Shark World for Kids στην πλατφόρμα webOS της LG υπόσχεται ποικίλες εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένης της εκμάθησης αγγλικών, της καλλιέργειας συνηθειών υγιεινής, του τραγουδιού και του χορού στο ρυθμό και της απόλαυσης κινηματογραφικών εκδόσεων ταινιών – και όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον εργασίας βελτιστοποιημένο για τηλεόραση.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις της LG απογειώνουν περαιτέρω την εμπειρία ψυχαγωγίας με τη δυνατότητα απόλαυσης μιας ποικιλίας περιστασιακών παιχνιδιών. Η Volley, κορυφαίος δημιουργός παιχνιδιών φωνητικής τεχνητής νοημοσύνης, φέρνει τα κορυφαία παιχνίδια της απευθείας στις μεγάλες οθόνες των LG Smart TVs, συμπεριλαμβανομένου του “Jeopardy!”, το οποίο απολαμβάνουν περισσότεροι από 20 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως. Το Anipang Match, ένα web3 casual παιχνίδι παζλ που αναπτύχθηκε από την Wemade Play, ενσωματώνει ένα μοντέλο play-to-earn στην πλατφόρμα παιχνιδιών blockchain WEMIX PLAY, ενθουσιάζοντας τους χρήστες με τους χαριτωμένους χαρακτήρες του και προσφέροντας πολύτιμες ανταμοιβές σε νομίσματα. Κάνοντας το ντεμπούτο του σε τηλεοπτικό προϊόν, η μεγαλύτερη οθόνη θα δημιουργήσει μια πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού, με διαισθητικό παιχνίδι μέσω του LG Magic Remote.

Οι πιο πρόσφατες υπηρεσίες και λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στις έξυπνες τηλεοράσεις της LG ανταποκρίνονται σε διάφορους τρόπους ζωής και ατομικές προτιμήσεις. Οι χρήστες μπορούν να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία τους με το Alo Moves, τη βραβευμένη πλατφόρμα ολιστικής ευεξίας της δημοφιλούς μάρκας αθλητικής αναψυχής Alo Yoga, η οποία παρέχει προγράμματα γιόγκα, γυμναστικής, πνευματικής επίγνωσης, αυτοφροντίδας και διατροφής με την καθοδήγηση ειδικών για όλα τα επίπεδα. Η πλατφόρμα είναι υπερ-εξατομικευμένη και παρέχει συστάσεις μαθημάτων με βάση τους στόχους και τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Με το Saatchi Art και το Daily Art Story, ένα σπίτι θα μετατραπεί αβίαστα σε μια γοητευτική γκαλερί τέχνης με επαγγελματικά επιμελημένες συλλογές. Επιπλέον, χάρη στις τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από την κορυφαία εταιρεία πλατφόρμα ψηφιακής τέχνης DASVERSE, οι Smart TVs της LG παρέχουν οπτικά εκπληκτική ποιότητα που ζωντανεύει τα έργα τέχνης.

Οι τελευταίες καινοτομίες και τα επιτεύγματα της LG στη δημιουργία μιας πιο έξυπνης και καλύτερης ζωής θα παρουσιαστούν στη CES 2024 από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου στο περίπτερο της εταιρείας (#16008, Las Vegas Convention Center). Για να παρακολουθείτε κάθε ανακοίνωση της LG για τη CES, ακολουθήστε το #LGCES2024 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.