Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλοι έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γιορτάζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων με μια σειρά από οικογενειακές δραστηριότητες.

Είτε επιλέξετε να δείτε μια χριστουγεννιάτικη ταινία ή σειρά, είτε να περάσετε τα βράδια σας ακούγοντας αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας voicebooks, η LG και τα soundbars της θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αγαπημένες αναμνήσεις.

Τα soundbars της LG διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία ήχου, παρέχοντας κρυστάλλινο ήχο και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Τα LG soundbars έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα ήχου για κάθε τύπο περιεχομένου, ανεβάζοντας την ψυχαγωγία σε νέα ύψη. 

Το LG S40Q soundbar είναι σχεδιασμένο όχι μόνο για να βελτιώνει τον ήχο, αλλά και για να συμπληρώνει τον χώρο και τον τρόπο ζωής σας. Μπορεί να μετατρέψει την τηλεόρασή σας σε home theater με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300 W και το ισχυρό, ασύρματο subwoofer και να απογειώσει την οικιακή ψυχαγωγία. 

Απολαύστε τους διαλόγους και τη μουσική σας με ισορροπημένο, δυναμικό και λεπτομερή ήχο που νιώθετε ότι σας περιβάλλει. Με την λειτουργία TV Sound Mode Share, το soundbar χρησιμοποιεί τον ΑΙ επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασής για να δημιουργήσει έναν ήχο που είναι πιο καθαρός και προσαρμοσμένος στο περιεχόμενό σας.

Το LG S40Q soundbar, όταν συνδυάζεται με μια τηλεόραση LG, δημιουργεί μια αξεπέραστη συμφωνία εικόνας και ήχου και μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια αγαπημένη ταινία, για μια συναρπαστική τηλεοπτική σειρά ή για τον ήχο μιας χαλαρωτικής playlist, το LG S40Q κάνει κάθε στιγμή πολύτιμη.

Αντίστοιχα, το soundbar S75Q είναι ένα ηχείο που προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, συνδυάζοντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει τεχνολογία ™Meridian Audio που αναβαθμίζει την μουσική και τις ταινίες και προσφέρει ρεαλιστικό ήχο. 

Με Dolby Atmos και DTS:X, η μπάρα ήχου προσφέρει υπέροχο και καθηλωτικό κινηματογραφικό ήχο 3.1.2 καναλιών με ισχύ 380W, δίνοντας τη δυνατότητα να απολαμβάνεις την κάθε αγαπημένη σου προσωπική στιγμή με ήχο surround. 

Αποδίδει περιεχόμενο 4K και περιλαμβάνει HDR και Dolby Vision επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση για να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση. Το Dolby Atmos Virtual αλλάζει τα δεδομένα του ήχου για να μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια και να βυθίζεσαι στη δράση με ήχο κορυφαίου επιπέδου, ενώ το Dolby Atmos® δίνει πνοή στο αγαπημένο σου τραγούδι ζωντανεύοντας τον ήχο. 

Με τη βοήθεια του AI Sound Pro, του έξυπνου αλγορίθμου του, το  LG Soundbar αναλύει το περιεχόμενό σου. Είτε παρακολουθείς ταινίες είτε βλέπεις ειδήσεις είτε ακούς μουσική, ο ήχος θα είναι ο βέλτιστος που θα μπορούσες να έχεις.

Το soundbar σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει μοναδικά με την τηλεόραση LG, για να σου χαρίζει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, ενισχύοντας απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης LG και ο AI επεξεργαστής της LG TV προσφέρει αναβαθμισμένο ήχο και το soundbar γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος της, καθώς διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG TV για να αναλύσει αγαπημένο σου περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο. 

Το πρωτοποριακό σύστημα ήχου LG Soundbar S80QY έχει μοναδικές δυνατότητες και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ακρόασης, αφού διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi/Bluetooth® 5.0, τριπλά κανάλια up-firing και νέο ασύρματο subwoofer με συνολική απόδοση 480W, ενώ η συνεργασία της LG με τον ηγέτη στον τομέα του ήχου ™Meridian Audio, εξασφαλίζει την απόλυτη εμπειρία ήχου και κάνει κάθε νέο εγχείρημα να ξεχωρίζει. Με το ασύρματο subwoofer και μεγαλύτερο ενσωματωμένο woofer, το μπάσο είναι βαθύτερο, δυνατότερο και μπορεί να μεταδοθεί σε μεγαλύτερη απόσταση, έτσι, η μουσική και οι ταινίες απολαμβάνονται όπως ποτέ άλλοτε. Με το LG Soundbar S80QY, ο ήχος των LG τηλεοράσεων μετατρέπεται σε εμπειρία κρυστάλλινης ακρίβειας που καθηλώνει και ενθουσιάζει, αναβαθμίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις καθημερινές συνήθειες που έχουν σχέση με την οικιακή ψυχαγωγία. 

Για φυσική και ρεαλιστική απόδοση ήχου, το AI Room Calibration χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό μικρόφωνο και την τεχνολογία αντίληψης χώρου. Με το AI Sound Pro, ο έξυπνος αλγόριθμος του LG Soundbar αναλύει το περιεχόμενο που βλέπει ο χρήστης για να παρέχει βέλτιστο ήχο, ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθεί. Το soundbar αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision™, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση ενώ, υποστηρίζει τις λειτουργίες VRR και ALLM για να ταιριάζει με τις αλλαγές του ρυθμού καρέ και να μειώνει την αλλοίωση της εικόνας.

Το LG soundbar S95QR παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου και καλύπτει όλες τις ανάγκες, αναβαθμίζοντας την ψυχαγωγία και δίνοντας μια μοντέρνα εμφάνιση στον χώρο σας. Ταιριάζει απόλυτα κι αυτό με την LG τηλεόρασή σας, ενισχύοντας απρόσκοπτα την απόδοσή της, προσφέροντας μια καλύτερη εμπειρία ήχου. Με τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασης, για να αναλύσει το αγαπημένο σας περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο, καλύτερο ήχο. 

Εάν σας αρέσει η δράση, το S95QR παρέχει αυθεντικές κινηματογραφικές εμπειρίες, καθώς o κινηματογραφικός ήχος 9.1.5 καναλιών, ισχύς 810W, τα τριπλά κανάλια up-firing και το υπογούφερ, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο με καθαρό και καθηλωτικό ήχο, για μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround. 

Διαθέτει κιτ πίσω ηχείων 3 δρόμων με 6 κανάλια και προσφέρει ένα ευρύτερο σκηνικό ήχου, με ήχο που καλύπτει 135 μοίρες. Έτσι, μπορείτε να το τοποθετήσετε πιο ελεύθερα στον χώρο και να τελειοποιήσετε την κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι σας. Το ασύρματο υπογούφερ θα σας κάνει να νιώσετε ισχυρότερο, βαθύτερο μπάσο σε αγαπημένα τραγούδια και ταινίες ενώ το ασύρματο υπογούφερ και το μεγαλύτερο ενσωματωμένο γούφερ επιτυγχάνουν τις χαμηλές νότες με ευκολία, με αυξημένη ένταση, ηχητική πίεση και ποιότητα μπάσων που μεταδίδονται σε μεγαλύτερη απόσταση.

Διαθέτει επίσης, τεχνολογία TMMeridian, αποδίδει περιεχόμενο 4K και περιλαμβάνει HDR και Dolby Vision, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση. 

Εάν το δυναμικό παιχνίδι είναι ο στόχος, το LG soundbar θα σας ενθουσιάσει καθώς υποστηρίζει τις λειτουργίες VRR (Variable Refresh Rate – μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης) και ALLM (Auto Low Latency Mode – αυτόματος χαμηλός λανθάνων χρόνος) για ταίριασμα με τις αλλαγές του ρυθμού καρέ και για μείωση αλλοίωσης της εικόνας.

Όποια και εάν είναι η επιλογή σας, η σειρά soundbars της LG αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να προσφέρει ανώτερη ηχητική εμπειρία που συμπληρώνει τα εκπληκτικά οπτικά στοιχεία της σύγχρονης ψυχαγωγίας.