Η Data Communication σε συνεργασία με την Microsoft Dynamics παρουσιάζει το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων InnovEra ERP, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου από τις 16.00 – 18.00.


datacommΗ παρουσίαση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο της Data Communication (Π. Τσαλδάρη & Ζαΐμη 2, Μελίσσια). H συμμετοχή στην παρουσίαση είναι ελεύθερη, για την εξασφάλιση όμως της παρακολούθησης απαιτείται η εκδήλωση ενδιαφέροντος στο 801 1000 801 ή στο www.datacomm.gr κατηγορία Εκπαίδευση – Σεμινάρια.


Η παρουσίαση που πραγματοποιεί η Data Communication σε συνεργασία με την Microsoft Dynamics NAV, έχει στόχο να ενημερώσει τα στελέχη των επιχειρήσεων για όλες τις πρωτοποριακές δυνατότητες του προγράμματος InnovEra ERP. Το InnovEra ERP αποτελεί τη νέα πρόταση της Data Communication στα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Βασισμένο στην Ελληνική έκδοση του Microsoft Dynamics™ NAV (έκδοση Business Essentials) και στην 20χρονη εμπειρία της Data Communication, το InnovEra ERP, παρέχει όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα, ώστε να καλύπτονται οι υποχρεώσεις που επιβάλλει η ελληνική νομοθεσία, αλλά και να εξασφαλίζεται η αποδοτική διαχείριση της επιχείρησης όπως επιβάλλει το συνεχώς μεταβαλλόμενο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το InnovEra είναι το πρώτο ERP στην Ελλάδα, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που έλαβε από τη Microsoft την ανώτατη πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου από τις 16.00 – 18.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Data Communication, ενώ αντίστοιχα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος στις ακόλουθες ημερομηνίες.


• 3 Νοεμβρίου – Λάρισα
• 4 Νοεμβρίου – Θεσσαλονίκη
• 18 Νοεμβρίου – Ιωάννινα