Η Real Consulting Integration & Operation διαμόρφωσε νέα οργανωτική δομή με επίκεντρο την συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας και την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου για διείσδυση σε διεθνείς αγορές.


rcΣυγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Χριστοφίδης αναλαμβάνει την Γενική Διεύθυνση της εταιρείας, ενώ την προηγούμενη θέση του στη Διεύθυνση Υπηρεσιών (Vice President Professional Services) αναλαμβάνει ο κ. Διονύσης Αθανασάκος. Στο πλαίσιο μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής προσέγγισης, συστάθηκε Εκτελεστική Διοικητική Ομάδα, αποτελούμενη από τα παραπάνω στελέχη, τον κ. Βαγγέλη Κυριακόπουλο Διευθυντή Πωλήσεων (Vice President Sales) και τον κ. Α.Παπαργύρη Δ/ντα Σύμβουλο.


Παράλληλα, με την συμμετοχή των στελεχών κ. Διονυσίας Καρατζά και κ. Δημήτριου Καρύδα δημιουργήθηκε το τμήμα Business Development, για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας και του πελατολογίου της. Επίσης, δημιουργήθηκε το τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, με σκοπό να ενισχύσει την προώθηση της εταιρίας σε νέες αγορές, να προβάλει την εταιρική εικόνα της, καθώς και να εξυπηρετήσει τις επικοινωνιακές ανάγκες της, υπό την διεύθυνση της κ. Ιωάννας Δημοπούλου.


Το νέο οργανωτικό σχήμα της Real Consulting δημιουργήθηκε για να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και λύσεις στο διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και για να ενισχύσει την ευέλικτη και αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας.