Τις Χριστουγεννιάτικες τους αγορές πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της Nova, μέλους της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε εορταστικά bazaars της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Ανάπηρων Προσώπων), που πραγματοποιήθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop ARTεμείς.

Σκοπός της  δράσης κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς είναι η ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της, ώστε κάθε παιδί με αναπηρία και η οικογένεια του να έχουν τη στήριξη που χρειάζονται και που αξίζουν. 

Όλα τα έσοδα από τις Χριστουγεννιάτικες αγορές θα συμβάλλουν στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Το συνολικό χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για τη στήριξη των θεραπειών αποκατάστασης των παιδιών με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οι εργαζόμενοι συγκεντρώνουν παιχνίδια για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών, με σκοπό να τους χαρίσουν περισσότερα χαμόγελα. 

«Είμαστε ειλικρινά συγκινημένοι για την υποστήριξη που η Nova μαζί με τους εργαζομένους της προσφέρει και αυτά τα Χριστούγεννα στα Γενναία μας Παιδιά. Η δική σας πράξη αγάπης, αποτελεί παράδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε το δύσκολο, καθημερινό μας αγώνα, για ακόμα περισσότερα Βήματα Ζώης για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία.», σημείωσε σχετικά η Γενική Διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ, κυρία Ξένια Παπασταύρου.

Από την πλευρά του ο κύριος Τάσος Τσουμάνης, Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού της Nova, δήλωσε : «Όταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα από τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι τα παιδιά και τα δώρα. Γι’ αυτό και εμείς στη Nova για ακόμα μια χρονιά στηρίζουμε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ,  με τις  Χριστουγεννιάτικες αγορές μας από τα bazaars της ARTεμείς και συγκεντρώνουμε παιχνίδια ώστε να καλύψουμε τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.»