Τα Public, αναβαθμίζοντας την online αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, προσφέρουν τη δυνατότητα πληρωμής Apple Pay και Google Pay στο public.gr με την υποστήριξη της προηγμένης λύσης πληρωμώνviva.com | Smart Checkout.

Ειδικά για τους καταναλωτές που αναζητούν τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο αγορών, κατά το τελευταίο στάδιο του checkout της παραγγελίας τους μπορούν πλέον να επιλέξουν τον δημοφιλή τρόπο πληρωμής που τους εξυπηρετεί καλύτερα. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, εφόσον οι καταναλωτές έχουν αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας τους στο ψηφιακό πορτοφόλι τους, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα  που υποστηρίζει το smartphone τους, iOS ή Android. Έχοντας κάνει αυτό το βήμα, κάθε φορά που θα ολοκληρώνουν τις αγορές τους θα μπορούν να επιλέγουν μία από τις παραπάνω λύσεις, χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσουν ξανά τα στοιχεία τους. 

Η στρατηγική συνεργασία με τη Viva.com εντάσσεται στο διευρυμένο Omnichannel οικοσύστημα συνεργασιών που προσφέρουν τα Public, με στόχο οι καταναλωτές να απολαμβάνουν ευέλικτες και καινοτόμες υπηρεσίες που ταιριάζουν στους ρυθμούς της ζωής τους και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.