Φέτος, η HUAWEI αναγκάζει τον Άι Βασίλη να κάνει μια στάση στο πιο κοσμοπολίτικο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να βάλει στον σάκο του αξιόμαχα laptop, tablet και ένα πρωτοποριακό ζευγάρι open-ear ακουστικών με ξεχωριστό στιλ!

Αποστολή: Βαγγέλης Αλευρίτης.

Huawei MateBook D 14Ταξιδέψαμε στο μακρινό Ντουμπάι για την πρεμιέρα των νέων “αστεριών” του κινεζικού κολοσσού, τα οποία μετουσιώνουν τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας σε premium συσκευές με πολυτελή εμφάνιση. Σε μια εντυπωσιακή παρουσίαση, η HUAWEI επισημοποίησε την επιστροφή της στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών, ένα πεδίο “μάχης” στο οποίο διέπρεψε με τις κυκλοφορίες ιδιαιτέρως ανταγωνιστικών laptop και στο πρόσφατο παρελθόν.

HUAWEI MateBook D 16: Ο αξιόπιστος συνεργάτης

huawei-matebook-d-16Το απόλυτο desktop replacement έρχεται εφοδιασμένο με μια ποιοτική οθόνη 16 ιντσών, έτοιμη να χωρέσει όλες σας τις απαιτητικές εφαρμογές. Σε αυτές αναλαμβάνει να χαρίσει μια μοναδική ταχύτητα απόκρισης ο 13ης γενιας Intel Core i9 επεξεργαστής, ενώ το σύνολο φιλοξενείται σε ένα ελαφρύ, λεπτό και κομψότατο σασί, παρέα με ένα άκρως αποδοτικό σύστημα ψύξης. Η HUAWEI Metaline antenna εγγυάται μια εξαιρετική εμπειρία ασύρματης συνδεσιμότητας και η μπαταρία (έως και 70Wh) υπόσχεται αρκετές ώρες μακριά από πρίζες και φορτιστές. Η γωνία της οθόνης με το πληκτρολόγιο μπορεί να αγγίξει μέχρι και τις 180°, καλύπτοντας έτσι ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα σενάρια χρήσης. Η ευκολία και η αμεσότητα της Super Device σύνδεσης με όλα τα HUAWEI αξεσουάρ, από TWS ακουστικά μέχρι ταμπλέτες και κινητά είναι ικανή να μεταμορφώσει τον τρόπο που εργάζεστε. Επιπρόσθετα, έμφαση έχει δοθεί στα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μια ιδανική τηλεδιάσκεψη, όπως ήχος και webcamera ενισχυμένα με πινελιές τεχνητής νοημοσύνης, προς ικανοποίηση όλων των σύγχρονων… “τηλε-εργαζόμενων”.

HUAWEI FreeClip: Ελευθερία με… στιλ

Huawei FreeClipΑν και τα τελευταία χρόνια έχουμε δοκιμάσει απειράριθμα TWS ακουστικά, η HUAWEI με κάθε της νέα κυκλοφορία στη συγκεκριμένη κατηγορία κατορθώνει με έναν σχεδόν… μαγικό τρόπο να συντηρεί ζωντανό τον ενθουσιασμό μας. Λίγο πριν το 2023 περάσει στην ιστορία, λοιπόν, το ντεμπούτο τους έκαναν τα ολοκαίνουργια open-ear TWS της εταιρείας, υπερηφανευόμενα για το πρωτότυπο Clip Design, μια σχεδιαστική καινοτομία που επιτρέπει άνετη χρήση καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας, δίχως να νιώθετε αποκομμένοι από τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος χώρου. Αυτό γίνεται εφικτό, καθώς σε αντίθεση με τα in-ear earbuds, τα HUAWEI FreeClip δεν φράσουν τον ακουστικό πόρο, αλλά στέλνουν σε αυτόν τον ήχο τους όπως ακριβώς θα έκαναν δύο ποιοτικά ηχεία, τοποθετημένα κοντά σας. Ταυτόχρονα, το Reverse Sound Waves System κατορθώνει να δημιουργήσει ένα σύστημα ενεργούς ακύρωσης θορύβου… από την ανάποδη, καθώς εξουδετερώνει με αντίστροφα ηχητικά κύματα την “απόδραση” του μουσικού σας περιεχομένου προς τους γύρω σας. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με την εμφάνιση, μιας και τα FreeClip παραπέμπουν περισσότερο σε premium αξεσουάρ μόδας παρά σε τεχνολογικό gadget. Αν ήδη κεντρίσαμε την περιέργειά σας, περισσότερα θα σας περιμένουν στην αναλυτική μας παρουσίαση.

HUAWEI MatePad Pro 13.2”: Έμφαση στη δημιουργικότητα

Έναν… καμβά ικανό να φιλοξενήσει κάθε σας δημιουργική τάση παρουσίασε η HUAWEI, με στόχο να κερδίσει τις καρδιές όσων θέλουν ενα tablet που να απλώνει τις ικανότητες του σε μία τεράστια μα πολύ εύκολα μεταφέρσιμη flexible OLED επιφάνεια 2880×1920 pixel. Με βάρος 580γρ. και 5,5 χιλιοστά πάχος, το νέο MatePad Pro κλέβει την παράσταση σε όλους τους τομείς. Σύμμαχος του, το 3ης γενιάς M-Pencil. Μαζί με το MatePad Pro 13.2”, παρουσιάστηκε και το μικρότερο HUAWEI MatePad Air με PaperMatte οθόνη 11.5 ιντσων.

HUAWEI MateBook D 14: Η χαρά του backpack!

huawei-matebook-d-14Η πρώτη από τις επερχόμενες συσκευές της Huawei που θα έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο, δεν είναι κάποια από τις παραπάνω, αλλά το 14ιντσο και άνετο στη μεταφορά του MateBook D 14, ένα laptop που δεν δηλώνει απλά “παρών” οποιαδήποτε στιγμή κι αν το χρειαστείτε, αλλά καταθέτει την υπολογιστική ισχύ των επεξεργαστών 13ης γενιάς της Intel προκειμένου να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε σας ανάγκη. Με Full HD ανάλυση και με ένα IPS πάνελ που αιχμαλωτίζει το βλέμμα με τα ζωντανά του χρώματα και τις διευρυμένες γωνίες θέασης, ο “μικρός ήρωας” της HUAWEI θα ανταπεξέλθει πλήρως και στις ψυχαγωγικές σας ορέξεις, αξιοποιώντας τα διόλου ευκαταφρόνητα γραφικά που μπορεί να παράξει το ενσωματωμένο Intel Iris Xe chip. Την φιλική διάθεση της οθόνης προς τα μάτια σας επιβεβαιώνουν και οι TÜV Rheinland Low Blue Light και DC Dimming Flicker Free πιστοποιήσεις. Παράλληλα, χάρη στην προηγμένη κεραία της εταιρείας, την HUAWEI Metaline antenna, το MateBook D 14 “μυρίζεται” το WiFi από έως και 270 μέτρα μακριά!