Οι γιορτές είναι προ των πυλών και είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε σε αυτούς που αγαπάτε τι σημαίνουν για εσάς. Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε κάποια LG προϊόντα που είναι βέβαιο ότι θα κάνουν αίσθηση.

Μεταδώστε τη γιορτινή διάθεση στο αγαπημένο σας πρόσωπο

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα ανάμεσα στα ζευγάρια δεν χρειάζεται να περιορίζονται σε σοκολάτες και αρκουδάκια. Αν είστε στην διαδικασία αγοράς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να χαρίσετε ένα χαμόγελο στο αγαπημένο σας πρόσωπο. 

Κάθε επίδοξος σεφ θα πρέπει να έχει ένα μηχάνημα που να καθαρίζει κάθε πιάτο, χωρίς να θυσιάζει πολύτιμο χώρο.  

Τα νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWash™ (DB475TXS και DB365TXS) διακρίνονται για την κορυφαία ενεργειακή τους απόδοση και τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν, προσθέτοντας ευκολία και λειτουργικότητα στην κουζίνα. Η τεχνολογία TrueSteam™ καθαρίζει τα πιάτα σε βάθος με τη δύναμη του ατμού και εξασφαλίζει λιγότερες κηλίδες από το νερό. Επίσης, με τα πλυντήρια πιάτων της LG, μπορείτε να είστε σίγουροι για τον ισχυρό και αποδοτικό καθαρισμό, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία QuadWash™, που ψεκάζει σχολαστικά κάθε σκεύος. Το Dual Zone Wash επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικά επίπεδα πίεσης για κάθε ράφι, ενώ με το EasyRack™ Plus μπορείτε να ρυθμίσετε τον χώρο για την τοποθέτηση των σκευών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό σας προσθέτοντας μια LG τηλεόραση; Απολαύστε τις γιορτές οικογενειακώς παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ταινίες με μια κορυφαίας τεχνολογίας τηλεόραση-πραγματικό στολίδι για το σπίτι σας. Μια τηλεόραση LG OLED ή QNED μαζί με ένα soundbar LG θα κάνουν τις γιορτές πιο μαγικές, με πλούσια, ζωντανά χρώματα και κινηματογραφικό ήχο που θα σας κάνει να νιώσετε ο πρωταγωνιστής της ταινίας. Κάντε τις γιορτές ακόμα πιο φωτεινές, απολαμβάνοντας ζωντανά αυτοφωτιζόμενα pixel και κρυστάλλινο ήχο ακόμα και με μεγάλη παρέα.

Χαρίστε στον εαυτό σας το δώρο των εορτών που σας αξίζει

Δείξτε στον εαυτό σας λίγη αγάπη με ένα εκλεπτυσμένο δώρο LG, γιορτάστε τη χρονιά που πέρασε και υποδεχθείτε τη νέα, με τη μοντέρνα αισθητική ενός ηχείου LG.

Τα νέα ηχεία της LG,  XBOOM RNC5 & RNC7, XBOOM Go XG7QBK, XBOOM Go XG5QBK και XBOOM XL7S, ενισχύουν την απόδοση του ήχου και την ποιότητα επεξεργασίας και θα φέρουν αμέσως τη χαρά οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Με μεγάλη ισχύ και δυνατό woofer, τα LG ηχεία θα σας κάνουν να νιώσετε τον παλμό της μουσικής και να ζήσετε το ρυθμό του πάρτι. Με συνδεσιμότητα Bluetooth®, όλοι μπορούν να συνδεθούν και να μεταφέρουν τις λίστες αναπαραγωγής τους στο ηχείο ενώ, η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας επιτρέπει την αδιάλειπτη απόλαυση για πολλές ώρες. 

Μεταδώστε τη γιορτινή χαρά στην οικογένεια

Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε ιδέες για δώρα για όλη την οικογένεια και το gaming είναι η αγαπημένη σας ασχολία  έχουμε ακριβώς την κατάλληλη πρόταση. Οι νέες UltraGear™ OLED οθόνες, 27GR95QE και η κυρτή 45GR95QE θα απογειώσουν την εμπειρία και θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στον κόσμο του gaming, όπως επιβεβαιώθηκε και από δημοφιλείς YouTubers. Με απαράμιλλα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία OLED, ο γρήγορος χρόνος απόκρισης και η εκπληκτική αναλογία αντίθεσης, η LG φέρνει επανάσταση στην εμπειρία του gaming για τους λάτρεις του παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο. Οι παίκτες μπορούν πλέον να βυθίζονται σε κόσμους πιο ρεαλιστικούς  και συναρπαστικούς από ποτέ.

Κάντε δώρο τη χριστουγεννιάτικη χαρά και προετοιμαστείτε για μια χαρούμενη περίοδο διακοπών με δώρα LG που εγγυημένα θα σας ευχαριστήσουν.