Τα μέλη του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας υποδέχθηκε στα γραφεία της η Novibet δίνοντας την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να γνωρίσουν μια από τις πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο του online gaming.

Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στα γραφεία της εταιρείας, έλαβαν πολύτιμες πληροφορίες για την αποτελεσματική συνεργασία των ομάδων στο χώρο εργασίας, και εν συνεχεία παρακολούθησαν ομιλίες στελεχών της Novibet, στο πλαίσιο μιας διαδραστικής εμπειρίας συνδιαμόρφωσης ιδεών. Μέσα από σειρά παρουσιάσεων και εκτεταμένο Q&A, διαμορφώθηκε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τους παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη μιας GameTech εταιρείας και την επιτυχημένη επέκτασή της σε νέες αγορές.

Κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, τα μέλη του Πανοράματος χωρίστηκαν σε ομάδες δουλεύοντας πάνω σε θεματικά challenges. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αξιοποιήσουν την πληροφορία που είχαν λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες, λαμβάνοντας συμβουλευτική υποστήριξη από στελέχη της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες αναδεικνύοντας τη δύναμη της συν-δημιουργίας κατέληξαν στις προτάσεις τους, τις οποίες, μάλιστα, παρουσίασαν στην ομάδα της Novibet λαμβάνοντας πολύτιμη ανατροφοδότηση.

Ο Νίκος Μαραγκουδάκης, HR Director της Novibet, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στη Novibet πιστεύουμε στο ταλέντο της ελληνικής αγοράς και στα καινοτόμα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς επαγγελματιών. Για εμάς αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα η γεφύρωση της αγοράς εργασίας με τη φοιτητική κοινότητα, και συνέργειες, όπως αυτή με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, δημιουργούν αξία όχι μόνο για τον οργανισμό μας, αλλά παρακινούν παράλληλα ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα να δώσει στη νέα γενιά το χώρο να ξεκινήσει να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.»