Η Cytech ανακοινώνει την νέα έκδοση του συστήματος proximity marketing Bluevibe, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στην έκδοση 2.1 με υποστήριξη όλων των κινητών τηλεφώνων.


bluevibeTo Bluevibe v2.1 προσθέτει νεα καινοτόμα χαρακτηριστικά στις ήδη μοναδικές δυνατότητες του συστήματος: τα Bluevibe Hotspots μπορούν να λειτουργήσουν και ως σημεία ασύρματης πρόσβασης WiFi (Access Points), επεκτείνοντας τους χρήστες των υπηρεσιών Bluevibe σε συσκευές όπως iPhone, Android καθώς και Netbooks. Παράλληλα, η νέα έκδοση της πλατφόρμας παρέχει αυξημένη υποστήριξη για συσκευές Blackberry και φυσικά για όλα τα κινητά τηλέφωνα της αγοράς με δυνατότητες Bluetooth.


To Bluevibe παραμένει το μόνο proximity marketing σύστημα στον κόσμο που προσφέρει στους χρήστες του πρόσβαση στο Internet μέσω Bluetooth, από το κινητό τους τηλέφωνο, μέσω του Bluevibe Mobile, μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα με δυνατότητες για προσαρμογή στις ειδικές ανάγκες ή προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Για να δείτε πως μπορεί το Bluevibe να σας βοηθήσει, επισκεφτείτε το www.bluevibe.net.