Μια πολύ ωραία ιδέα για να περάσετε τις ημέρες των εορτών είναι η διοργάνωση ενός μαραθώνιου χριστουγεννιάτικων ταινιών, για όλη την οικογένεια, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Είτε είστε λάτρεις του Home Alone είτε του The Polar Express, οι τηλεοράσεις LG θα σας μεταφέρουν στην καρδιά της ταινίας και θα δημιουργήσουν μια άνετη, οικογενειακή και εορταστική ατμόσφαιρα. Σχεδιασμένες να προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία θέασης θα προβάλλουν τις αγαπημένες σας ταινίες πιο ζωντανά από ποτέ.  

H σειρά UHD των τηλεοράσεων LG, με τα νέα μοντέλα UR78, UR76, UR73 & UR81 προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης ταινιών που γίνεται ακόμα καλύτερη χάρη στην 4K Ultra HD TV της LG, με πιο πλούσιες λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να δείτε για να τις πιστέψετε. Η ανάλυση προσφέρει εκπληκτικές εικόνες με ζωντανά χρώματα, ευκρινείς λεπτομέρειες και ενισχυμένη αντίθεση ενώ με το HDR10 Pro η τηλεόραση παρέχει βελτιστοποιημένα επίπεδα φωτεινότητας για ζωηρά χρώματα και αξιοσημείωτες λεπτομέρειες. Επιπλέον, μέσω AI διασφαλίζεται το τέλειο επίπεδο φωτεινότητας για οποιοδήποτε περιβάλλον και η φωτεινότητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό. Υποστηρίζει HDR για να βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία θέασης, κάνοντας τα χρώματα πιο ζωντανά και αληθινά. Έτσι, τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης σε ανάλυση 4K, για να απολαμβάνετε ευκρίνεια και ακρίβεια σε κάθε στιγμή.

Αντίστοιχα, οι τηλεοράσεις LG OLED ζωντανεύουν τις ταινίες όπως ποτέ άλλοτε. Με τη λειτουργία FILMAKER Mode™ η εικόνα είναι αληθινή αφού διατηρεί την οπτική του σκηνοθέτη για έναν πιο αυθεντικό τρόπο απόλαυσης των ταινιών. Με τέλειο μαύρο, απαράμιλλη αντίθεση, λαμπερά χρώματα, ευκρίνεια και καθαρότητα, οι τηλεοράσεις OLED δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να αναδειχθούν οι αγαπημένες σας ταινίες. Οι σκηνές ζωντανεύουν με την εξαιρετικά ζωντανή εικόνα του Dolby Vision™ το οποίο αναδεικνύει τις αποχρώσεις κάθε σκηνής και τον καθηλωτικό, πλούσιο ήχο του Dolby Atmos®, ο οποίος σας τοποθετεί στην καρδιά της δράσης. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία AI της LG βελτιώνει αυτόματα την ποιότητα εικόνας και ήχου για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία παρακολούθησης ταινιών. Κατανοεί τον τύπο του περιεχομένου που παρακολουθείτε και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις αναλόγως. 

Οι τηλεοράσεις LG OLED evo διαθέτουν το κατοχυρωμένο από την LG Brightness Booster το οποίο σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή α9 Gen5 AI βελτιώνει κάθε αυτοφωτιζόμενο pixel, επιτυγχάνοντας απόλυτη ευκρίνεια και κορυφαία απόδοση φωτισμού. Πλέον, τα μαύρα είναι βαθύτερα και πιο σκούρα και τα χρώματα είναι πλούσια και “κρεμώδη”, για μια εικόνα που δεν έχετε ξαναζήσει. Οι LG OLED evo αποτελούν το αποκορύφωμα της λαμπερής ομορφιάς και της κομψής σχεδίασης και διαθέτουν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για να προσθέσουν φυσικό βάθος στην εικόνα,  κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή. Ενώ, ο καθηλωτικός ήχος surround θα σας κάνει να ζήσετε τη σκηνή σαν να είστε ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας.

Οι τηλεοράσεις LG QNED, συνδυάζουν την τεχνολογία Quantum Dot και NanoCell και φέρνουν τα επαναστατικά χρώματα σε περισσότερες αποχρώσεις από ποτέ. Διαθέτουν κι αυτές FILMMAKER MODE™ για να τελειοποιήσουν την εμπειρία θέασης, διατηρώντας τα αρχικά χρώματα, τις ρυθμίσεις και τους ρυθμούς καρέ και να αποδίδει το περιεχόμενο ακριβώς όπως το οραματίστηκαν οι σκηνοθέτες.  Με HDR10 Pro η τηλεόραση προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και ενισχύει το κανονικό περιεχόμενο HDR, για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες και ευκρίνεια σε κάθε εικόνα. Ακόμα, οι τηλεοράσεις LG QNED διαθέτουν αναβαθμισμένο AI 4K Upscaling  και AI Tone Mapping και βελτιώνουν την αντίθεση και την ανάλυση για βέλτιστη λεπτομέρεια, ενώ τα Fore/Background Effect Enhancement και Dynamic Vivid μεγιστοποιούν το βάθος πεδίου και την αναπαράσταση χρωμάτων για εξαιρετικά ρεαλιστική εικόνα. 

Οι LG QNED MiniLed ενσαρκώνουν την προσπάθεια της LG να καινοτομεί και να εξελίσσεται, συνδυάζοντας μοναδικά την τεχνολογία Quantum Dot και NanoCell με τα MiniLED για να αποδώσει επαναστατικά χρώματα σε περισσότερες αποχρώσεις από ποτέ. Με χρώματα που μοιάζουν να προέρχονται από άλλον γαλαξία και χάρη στο QNED Color Pro, τον κορυφαίο συνδυασμό της τεχνολογίας Quantum Dot και NanoCell, η τηλεόραση προσφέρει μια παλέτα χρωμάτων τόσο ζωντανών, που σας μεταφέρουν απευθείας στις σκηνές. Με ανάλυση 4K ή 8K η τηλεόραση εξασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια στην εικόνα είναι κρυστάλλινα καθαρή. Η LG QNED MiniLed θα σας μυήσει στον κόσμο του α-ρεαλισμού κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι όχι απλώς παρακολουθείτε, αλλά ζείτε την ταινία.

Και επειδή η ταινία δεν είναι μόνο θέμα εικόνας αλλά και ήχου, μπορείτε να ενισχύσετε την εμπειρία του home cinema σας με τα κομψά soundbars της LG, για να απολαμβάνετε ισχυρό και συναρπαστικό ήχο σπίτι σας και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία ήχου.

Το LG soundbar S95QR διαθέτει χαρακτηριστικά που είναι σχεδιασμένα για παρέχουν τον καλύτερο δυνατό ήχο σε ό,τι απολαμβάνετε, είτε παρακολουθείτε ταινίες είτε βλέποντας ειδήσεις είτε ακούτε μουσική. Σχεδιάστηκε για να ταιριάζει απόλυτα με την LG τηλεόραση σας, ενισχύοντας απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης LG, προσφέροντας μια καλύτερη εμπειρία ήχου. Με τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασης για να αναλύσει το αγαπημένο σας περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο, καλύτερο ήχο. Το S95QR θα σας παρέχει αυθεντικές κινηματογραφικές εμπειρίες καθώς o κινηματογραφικός ήχος 9.1.5 καναλιών, ισχύς 810W, τα τριπλά κανάλια up-firing και το υπογούφερ, θα σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο με καθαρό και καθηλωτικό ήχο, για μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround. Το κιτ πίσω ηχείων 3 δρόμων με 6 κανάλια προσφέρει ένα ευρύτερο σκηνικό ήχου, με ήχο που καλύπτει 135 μοίρες. Έτσι, μπορείτε να το τοποθετήσετε πιο ελεύθερα στον χώρο σας και να τελειοποιήσετε την κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι σας.

Το LG S40Q soundbar είναι σχεδιασμένο όχι μόνο για να βελτιώνει τον ήχο, αλλά και για να συμπληρώνει τον χώρο και τον τρόπο ζωής σας, προσφέροντας μέγιστη απόλαυση οικιακής ψυχαγωγίας. Το LG S40Q soundbar, όταν συνδυάζεται με μια τηλεόραση LG, δημιουργεί μια αξεπέραστη συμφωνία εικόνας και ήχου και θα μετατρέψει την τηλεόρασή σας σε home theater με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300 W και ισχυρό, ασύρματο subwoofer. Αυτός ο συνδυασμός μετατρέπει μια συνηθισμένη βραδιά στην τηλεόραση σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, απογειώνοντας την οικιακή ψυχαγωγία σε νέα ηχητικά ύψη.

Με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300W και ασύρματο subwoofer, το LG Sound bar S60Q χαρίζει μοναδικές οικιακής ψυχαγωγίας, δίνοντας τη δυνατότητα απόλαυσης των αγαπημένων σας προγραμμάτων με ήχο surround. Διαθέτει AI Sound Pro και με τη βοήθεια του έξυπνου αλγόριθμου το LG soundbar αναλύει το περιεχόμενο για να παρέχει βέλτιστο ήχο, είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε βλέπετε ειδήσεις, είτε ακούτε μουσική. Με τη βοήθεια του Dolby Atmos® (Virtual) τα δεδομένα του ήχου αλλάζουν και το LG soundbar προσφέρει ήχο κορυφαίου επιπέδου. Επιπλέον, το LG soundbar ταιριάζει άψογα με τις τηλεοράσεις της LG, αφού χάρη στη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον AI επεξεργαστή ήχου της LG TV, αναλύει το περιεχόμενο και προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο. 

Το LG S60Q soundbar συνδέεται μέσω Bluetooth® και μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και να απολαμβάνετε καθηλωτικό ήχο και μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. 

Δημιουργήστε τις δικές σας αξέχαστες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις και απολαύστε κλασικές και δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες ταινίες παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την LG.