Στην Κίνα στις 7 Δεκεμβρίου, η realme λάνσαρε το realme GT5 Pro, την πιο ισχυρή συσκευή GT τόσο στις επιδόσεις όσο και στις δυνατότητες απεικόνισης, με Snapdragon 8 Gen 3 καθώς και τον πρώτο φακό περισκοπίου με αισθητήρα IMX890.

Το realme GT5 Pro έχει επίσης τα εξής χαρακτηριστικά : σύστημα ψύξης 3VC, μια εκπληκτική οθόνη με φωτεινότητα έως 4500nit, μοντέρνο σχεδιασμό, γρήγορη φόρτιση 100W, διαθέτει μια μπαταρία 5400mAh και ασύρματη γρήγορη φόρτιση 50W.Όπως αναφέρει ο Chase Xu – Αντιπρόεδρος της realme «τα τελευταία 5 χρόνια, η realme, θέτει συνεχώς νέα ρεκόρ στον κλάδο, τηρώντας την “στρατηγική υψηλής ποιότητας” και συνεχίζει δυναμικά να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα».

Απαράμιλλη απόδοση με τον Snapdragon 8 Gen 3

Το realme GT5 Pro διαθέτει το Snapdragon 8 Gen 3 όπου έχει βελτιωμένη απόδοση κατά 30% στο CPU, κατά 25% στο GPU, ενώ στο ΑΙ έχει βελτιώσει κατά 98%, τις επιδόσεις του. Παράλληλα η ενεργειακή απόδοση βελτιώνεται κατά 40%, αποδεικνύοντας ότι έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς  χρήστες. 

Η ταχύτητα εκκίνησης εφαρμογών, η απόδοση των παιχνιδιών, η επεξεργασία εικόνων, πραγματοποιούνται σε υψηλό επίπεδο με το GT5 Pro την ναυαρχίδα της σειρά της realme.Για την καλύτερη λειτουργία του Snapdragon 8 Gen 3, το realme GT5 Pro είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ψύξης 3VC με το μεγαλύτερο VC στην ιστορία των smartphones, όπου δημιουργούνται ρεύματα θερμότητας έως και 12.000mm², στα τριών κανάλια της μητρικής κάρτας, με αποτέλεσμα να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Η εμπειρία του online gaming γίνεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία που μπορεί να έχει ο χρήστης με το realme GT5 Pro. Επιπλέον, το realme GT5 Pro είναι το πρώτο smartphone που έχει το Geek Performance Panel 2.0 και επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τη διαμόρφωση της συχνότητας της CPU.

Απόλυτη φωτογραφική εμπειρία στη camera, με διπλούς αισθητήρες Sony

Το realme GT5 Pro είναι εξοπλισμένο με τον αισθητήρα Sony LYT-808. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κύρια κάμερα στην ιστορία της realme, με μέγεθος αισθητήρα 1/1,4 ιντσών και εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα F/1,69. Αυτός ο αισθητήρας είναι σε θέση να βελτιώσει την απόδοση της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, την ποιότητα της εικόνας, την εγγραφή βίντεο και το εφέ HDR. Σε συνδυασμό με τον τηλεφακό IMX890, τον ολοκαίνουργιο μηχανισμό απεικόνισης SuperLight Imaging Engine και τον αλγόριθμο ProLight, το realme GT5 Pro ξεχωρίζει για τις εκπληκτικές εικόνες που μπορεί να προσφέρει.

Οθόνη 4500nit και 1.5K display

Η realme GT5 Pro και η BOE από κοινού προσάρμοσαν και κυκλοφόρησαν την display οθόνη, η οποία επιτυγχάνει την μέγιστη φωτεινότητα, με 4500nit, ανάλυση 1,5K, συχνότητα PWM 2160Hz και οθόνη 450PPI. Αυτή η οθόνη καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και παρέχει καλύτερη εμπειρία προβολής.Το GT5 Pro στην οθόνη, χρησιμοποιεί την τεχνολογία COP και υποστηρίζει τον ρυθμό ανανέωσης 0,5Hz-144Hz με αποτέλεσμα να μπορεί να παρέχει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα. Ενώ η αναπαραγωγή των βίντεο γίνεται με διπλά ηχεία Dolby Atmos και έχει την δυνατότητα του Pro-XDR. Επιπλέον, αυτή η οθόνη διαθέτει  τεχνολογία προστασίας ματιών πλήρους φωτεινότητας, υποστηρίζοντας εξασθένιση υψηλής συχνότητας PWM 2160Hz υπό χαμηλή φωτεινότητα 70nit και εξασθένιση DC υπό υψηλή φωτεινότητα. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει την ανίχνευση φωτισμού περιβάλλοντος 360° και ρύθμιση φωτισμού 20.000 επιπέδων, ενώ έχει περάσει την πιστοποίηση TÜV Eye Comfort Certification 3.0. 

Μοντέρνος σχεδιασμός και σύγχρονες λειτουργίες

Σε ότι αφορά το σχεδιασμό, το realme GT5 Pro συνδυάζει το σχεδιασμό ενός πολυτελούς εργαλείου ρολογιού και ενός smartphone και διατίθεται σε τρία χρώματα: Red Rock, Bright Moon και Starry Night. Το realme GT5 Pro έχει ένα εξαιρετικά σκληρό μεταλλικό μεσαίο πλαίσιο από αλουμίνιο, το οποίο βελτιώνει την αντοχή σε πτώση κατά 40%. Το πίσω μέρος της συσκευής των μοντέλων του red rock και του bright moon έχουν κατασκευαστεί από νανο-δερματίδιο υψηλής τεχνολογίας, το οποίο έχει δοκιμαστεί για πάνω από 500.000 φορές για την αντοχή του, στη φθορά. Ενώ το starry night χρησιμοποιεί τεχνολογία AG glass, όπου είναι εξίσου λεπτή αλλά και ανθεκτική. Επιπλέον το GT5 Pro είναι το πρώτο smartphone στη βιομηχανία που λανσάρει το γρήγορο ξεκλείδωμα παλάμης και είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ελέγχου χειρονομιών AI με 12 επιλογές, ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να ανησυχούν για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ έχει το σύστημα realme UI 5.0, που προσφέρει στους χρήστες μια πιο αποτελεσματική εμπειρία συστήματος.