Με την εορταστική περίοδο να βρίσκεται προ των πυλών, η MMD, κορυφαία εταιρεία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, δημιούργησε έναν οδηγό που σίγουρα θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο.

Με δέσμευση στην καινοτομία και στόχο την ανώτερη εμπειρία, οι οθόνες της Philips ξεχωρίζουν από μία μεγάλη γκάμα οθονών υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων για να αναβαθμίσουν κάθε χώρο εργασίας, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Στόχος του Οδηγού Δώρων είναι κάθε χρήστης των Philips Monitors να απολαμβάνει εξαιρετικές εμπειρίες στο gaming και στο home office κάθε μέρα, και κάθε στιγμή. Εδώ, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την περίοδο των εορτών ιδιαίτερα ξεχωριστή – και αυτό σημαίνει μόνο τα καλύτερα, για κάθε budget. 

Το πιο καθηλωτικό gameplay με την Evnia

Ο καθένας μπορεί να είναι gamer και, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η Evnia υποστηρίζει τη χαρά του παιχνιδιού για όλους. Οι οθόνες Evnia είναι ισχυρές, με υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου για μια προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις εμπειρία παιχνιδιού, σε συνδυασμό με τεχνολογίες καθηλωτικής απεικόνισης με μαγευτικές εικόνες. Με την Evnia, το ομαλό και απολαυστικό gameplay είναι πάντοτε εγγυημένο, όποιο παιχνίδι και αν παίξετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Όσοι αναζητούν μια γρήγορη και ευέλικτη οθόνη σε μικρό μέγεθος, θα βρουν στη Philips Evnia 25M2N3200W την ιδανική επιλογή. Το πάνελ της 24,5″ Full HD Fast VA, με υπέρ ταχύ ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και MPRT 0,5 ms για εξαιρετικά ομαλές συνεδρίες gaming με καθαρές, ακριβείς εικόνες, χωρίς τρέμουλο και ghosting. Αν προτιμάτε μια ακόμη πιο γρήγορη (και IPS) οθόνη, η Philips Evnia 25M2N5200P είναι το αντίπαλο δέος: με πάνελ IPS 24,5″ Full HD, με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 280 Hz για ομαλή, γρήγορη εμπειρία παιχνιδιού και λειτουργίες SmartImage HDR για βέλτιστο χρώμα, φωτεινότητα και αντίθεση. 

Οι οπαδοί των κυρτών οθονών, δηλαδή οθονών που αντικατοπτρίζουν τη φυσική καμπύλη του ματιού,  αναζητούν την εμβύθιση. Η Philips Evnia 27M2C5500W είναι μια κυρτή οθόνη gaming 1000R 27″ Quad HD, εξοπλισμένη με AMD FreeSync Premium Pro, αστραπιαίο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και γρήγορη απόκριση 1 ms GtG με 0,5 ms MPRT. Αυτό το μοντέλο προσφέρει την ταχύτερη, ομαλότερη εμπειρία και είναι η ιδανική επιλογή για τα εντονότερα, συναρπαστικά και προσανατολισμένα στη δράση παιχνίδια. Ομοίως, η Philips Evnia 32M2C5500W είναι μια κυρτή οθόνη 1000R 31,5″ που πρόσφατα ανακοινώθηκε, έτοιμη να σας παρασύρει στο κέντρο της δράσης με γρήγορο πάνελ VA, ανάλυση Quad HD, ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και χρόνο απόκρισης 0,5 ms. Ατελείωτες περιπέτειες ξετυλίγονται σε ομαλή ακολουθία εικόνων με ευκρίνεια και ρεαλιστικές επιδόσεις σε υψηλές ταχύτητες. Για μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία, αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης συνδεσιμότητα USB-hub. 

Μια άλλη εξαιρετική λύση για gaming είναι τα πάνελ OLED, τα οποία δίνουν εικόνες χωρίς είδωλα και με γρήγορη απόκριση. Η τεχνολογία τους προσφέρει ταχύτερο χρόνο αντίδρασης και MPRT, χαμηλότερες αντανακλάσεις και χαμηλότερη υστέρηση εισόδου. Η OLED παρέχει επίσης μοναδικά οπτο-ρεαλιστικά στοιχεία, με βαθύτερα μαύρα χρώματα. Η Philips Evnia 34M2C8600 είναι μια πανέμορφα σχεδιασμένη κυρτή οθόνη 34″ QD OLED, εξοπλισμένη με θύρα USB-C, διακόπτη KVM και όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι χρήστες για το πιο καθηλωτικό gameplay, όπως VESA-Certified ClearMR, χρόνο απόκρισης 0,03ms GtG, AMD FreeSync Premium Pro, DTS Sound και πολλά άλλα. Η Philips Evnia 49M2C8900 είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους παιχνιδιών και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τόσο με το μέγεθός της όσο και με τα χαρακτηριστικά της. Διαθέτει οθόνη QD-OLED για άψογη οπτική απεικόνιση, ρυθμό ανανέωσης 240 Hz για γρήγορο και καθαρό gaming, χρόνο απόκρισης 0,03 ms GtG και πιστοποίηση VESA ClearMR 13000 για gaming χωρίς θόλωμα, ενώ επιπλέον ενσωματώνει ηχεία που υποστηρίζουν DTS Sound με έξοδο 30 W για εξαιρετικά συναρπαστικό ήχο, όπως και την αποκλειστική λειτουργία Ambiglow για να εξασφαλίζεται μια καθόλα ελκυστική εμπειρία. Αυτές οι οθόνες Philips είναι πιστοποιημένες με VESA DisplayHDR True Black 400, παρέχοντας εκπληκτικά ακριβείς λεπτομέρειες στις σκιές, με βαθύτερο μαύρο για να προσφέρουν θεαματικές οπτικές εμπειρίας σε σύγκριση με συμβατικές οθόνες με την ίδια μέγιστη φωτεινότητα.

Συνεργασία, άνεση και συνδεσιμότητα για το γραφείο στο σπίτι

Οι λύσεις Home Office και Professional είναι όλες σχεδιασμένες με γνώμονα την άνεση, τη συνδεσιμότητα, την ευελιξία και την ευκολία – κάθε μέρα του χρόνου, ειδικά κατά την εορταστική περίοδο. Γι’ αυτό το λόγο, το χαρτοφυλάκιο οθονών της Philips περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προσαρμοστικών τεχνολογιών για άνετη θέαση (η ψηφιακή καταπόνηση των ματιών θεωρείται πραγματικό πρόβλημα για το 50% ή και περισσότερο των χρηστών υπολογιστών), εξαιρετικά σαφείς αναλύσεις για παραγωγικότητα και πολυάριθμες επιλογές συνδεσιμότητας ακόμη και για τα πιο απαιτητικά και πολύπλοκα γραφεία, συμπεριλαμβανομένων λύσεων σύνδεσης docking  και daisy chaining.

Η οθόνη Philips 27E1N5600HE ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών όλων των ηλικιών, ως απάντηση  στην αύξηση της τηλεργασίας και των διαδικτυακών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Διαθέτει πάνελ IPS 27″ με ανάλυση QHD, ενσωματωμένη κάμερα 5MP Windows Hello με μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για εύκολη και ασφαλή συνεργασία και τεχνολογία USB Type-C για σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο χωρίς προβλήματα.

Για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες CAD-CAM, τρισδιάστατων γραφικών ή φωτογραφίας, η Philips 34B1U5600CH προσφέρει φωτεινές, ζωντανές εικόνες και ποιοτική εικόνα με κυρτό πάνελ VA 34″ QHD, σχεδιασμένο για να διευκολύνει κάθε εργασία. Η συνδεσιμότητα και το multi-tasking είναι σε προτεραιότητα, χάρη στο USB-C, στον ενσωματωμένο διακόπτη KVM MultiClient και στην έξοδο DP-out. Η συνεργασία, είτε αυτοπροσώπως είτε εξ αποστάσεως, διευκολύνεται με δυνατότητες όπως η ενσωματωμένη κάμερα Windows Hello 5MP, το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου και τα ηχεία. Ομοίως, οι Philips 40B1U5601H και 40B1U5600 προσφέρουν την εύκολη συνδεσιμότητα της τεχνολογίας USB-C, την εξαιρετική ποιότητα εικόνας της ανάλυσης UltraWide QHD με DisplayHDR 400 (στην περίπτωση της Philips 40B1U5600), την ευκολία του MultiClient Integrated KVM, έως και άγκιστρο ακουστικών, που τις καθιστούν ιδανικές λύσεις για δυναμικούς επαγγελματίες που απαιτούν μεγάλο μέγεθος οθόνης και εξαιρετική ανάλυση. Η Philips 40B1U5601H προσφέρει επίσης ενσωματωμένη κάμερα Windows Hello 5MP και μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου.

Η Philips 27B1U7903 προσφέρει ένα συνδυασμό εξαιρετικής απόδοσης στην εικόνα με ασφαλή σύνδεση docking ενός καλωδίου, βιώσιμα υλικά στα εξαρτήματα και στη συσκευασία της και κομψό σχεδιασμό. Αυτή η οθόνη 27″ 4K MiniLED Thunderbolt 4 είναι πλήρης χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να φτάσουν σε νέα επίπεδα παραγωγικότητας – πέραν του ότι είναι πιστοποιημένη με VESA DisplayHDR 1400 και προσφέρει ευρύτερη χρωματική γκάμα (1,07 δισ. χρώματα) για να αναδεικνύει λεπτομέρειες και αποχρώσεις που προηγουμένως δε βλέπατε, ώστε να προσφέρει εξαιρετικώς ρεαλιστικά αποτελέσματα. Η Philips 40B1U6903CH δεν είναι μόνο εξοπλισμένη με μια ταχύτατη, πολυ-λειτουργική λύση σύνδεσης Thunderbolt 4, αλλά διαθέτει επίσης μεγάλη οθόνη 39,7 ιντσών (100,9 cm), ανάλυση 5K2K (5120 x 2160), ενσωματωμένη κάμερα 5MP Windows Hellο και μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου.

Το χαρτοφυλάκιο οθονών Philips Monitors περιλαμβάνει δύο σημαντικές λύσεις που προορίζονται ειδικά για επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα, οι οποίοι εργάζονται από το σπίτι. Αρχικά, η Philips 45B1U6900CH συνδυάζει δύο υπολογιστές γραφείου και κάμερα web σε ένα set-up. Αυτή η οθόνη είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη οθόνη 44,5 ιντσών (113 cm) με ανάλυση 5120 x 1440 και ποικίλα άλλα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους επαγγελματίες στην πολυδιεργασία, όπως κάμερα 5MP, σύνδεση USB-C με RJ45, οθόνη SuperWide 32:9 και καμπυλότητα 1500R με γωνίες θέασης 178/178 μοίρες. Ακολούθως, η Philips 49B2U5900CH διαθέτει κυρτή οθόνη SuperWide (32:9) 48,8″ (124 cm). Αυτό το μοντέλο προσφέρει νέες, καινοτόμες λειτουργίες για συνεργασία, όπως το Busylight, που βρίσκεται στο πάνω μέρος της κάμερας και μπορεί να συγχρονιστεί με τα status του Microsoft Teams, ώστε οι συνάδελφοι να γνωρίζουν αν οι άλλοι βρίσκονται σε κλήση ή όχι. Αυτό, σε συνδυασμό με τη σύνδεση USB-C που διαθέτει η Philips 49B2U5900CH, με θύρα RJ45 και την πιστοποίηση TÜV Rheinland Eyesafe, την καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους εργάζονται από το σπίτι και αναζητούν ένα προϊόν υψηλής συνεργατικότητας για να κάνουν ευκολότερη την εργάσιμη ημέρα τους.

Οι επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει μπορεί να έχουν τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες από όλους και συχνά χρειάζονται μια φορητή οθόνη για να κάνουν τον κινητό χώρο εργασίας πιο εργονομικό και άνετο. Χάρη στον ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό της, η βραβευμένη Philips 16B1P3302D μπορεί να χωρέσει σε έναν χαρτοφύλακα ή σε ένα σακίδιο πλάτης μεγέθους οθόνης 15,6 ιντσών (39,6 εκ.). Αυτή η φορητή οθόνη διαθέτει δύο θύρες USB-C στο πλάι και επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση και χρήση δύο καλωδίων USB-C για την τροφοδοσία της ή την επέκταση της για επαγγελματικές παρουσιάσεις. Και ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη που μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετικά φορητή οθόνη στο οικιακό γραφείο, ακόμη και το μικρότερο.

Και τέλος, τα Philips SPT6607B και SPT6407B, σαν γιορτινά στολίδια στο δέντρο, είναι δύο συνδυασμοί πληκτρολογίου και ποντικιού σχεδιασμένοι για τις παραγωγικές σας ημέρες. Μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές χάρη στις ασύρματες συνδέσεις 2,4 GHz και Bluetooth, ενώ είναι βολικά αν είστε χρήστης Mac. Μπορείτε να εναλλάσσετε εύκολα διατάξεις συμβατές με MacOS, iOS και Windows.

Φέτος τα Χριστούγεννα, αφήστε τις οθόνες Philips Monitors να γίνουν τα ξωτικά στο γραφείο του σπιτιού σας, σκορπίζοντας άνεση, ευκρίνεια και μαγεία στις συνδέσεις, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χαρούμενα και να αισθάνεστε την εργασίας σας ελαφρύτερη ακόμη και από νιφάδα χιονιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα Philips Monitors:

https://www.philips.co.uk

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα Philips Evnia: 

https://www.evnia.philips