H ΟΚΤΑΒΙΤ για ακόμα μια χρονιά λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα διοργανώνει 2 δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς και με χαρά προσκαλεί τους συνεργάτες της στη διπλή γιορτή εθελοντισμού. 

Συγκεκριμένα στις 7/12/2023 (12:00 – 18:00) στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αγία Παρασκευή διοργανώνεται η 33η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT με την ευγενική υποστήριξη της TUV Austria Hellas και παράλληλα θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, με δημιουργίες των εθελοντών του Συλλόγου το «Χαμόγελου του Παιδιού». 

Σε μια μέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό, μετά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στις 5/12/2023 και μέσα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η OΚΤΑΒΙΤ προσκαλεί τους εθελοντές συνεργάτες της παλαιούς και νέους, να δώσουν το δυναμικό παρόν και με συνέπεια να προσφέρουν το μοναδικό δώρο ζωής, 10 λεπτά από το χρόνο τους  και μια μονάδα αίματος που δίνει ζωή και ελπίδα σε όποιον το έχει ανάγκη. Με τη συμμετοχή των εθελοντών, συνεργατών, εργαζομένων, φίλων, ο κύκλος προσφοράς μεγαλώνει! H εταιρία ενθαρρύνει την εθελοντική συμμετοχή σε πράξεις ζωής και καλλιεργεί την κοινή αντίληψη των εργαζομένων για την εταιρική αλλά και κοινωνική υπευθυνότητα.

Παράλληλα θα ενισχυθεί το πολύπλευρο έργο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την αγορά δώρων που έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και συνέπεια από τους εθελοντές του Συλλόγου. 

Η OKTABIT ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Αιμοδοσίας και της Κινητής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» για την μακρόχρονη και άριστη υποστήριξη.