Το τουρνουά του μπάσκετ στο Las Vegas πρόκειται να αποτελέσει το αποκορύφωμα του ενθουσιασμού στα μέσα της σεζόν, με έντονες αναμετρήσεις και μια μοναδική μορφή που υπόσχεται στους φιλάθλους ένα μπασκετικό θέαμα που δεν έχει ξαναγίνει. Οι ημιτελικοί και ο αγώνας του τουρνουά θα διεξαχθούν στην T-Mobile Arena, στις 7 & 9 Δεκεμβρίου και αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα όλων των μπασκετικών φιλάθλων παγκοσμίως.


Η LG μέσα από τις τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις της, επαναπροσδιορίζει την παρακολούθηση αθλητικών μεταδόσεων, συνδυάζοντας την αδρεναλίνη του μπάσκετ με την πρωτοποριακή τεχνολογία τηλεόρασης. Η LG OLED C3, γνωστή για τις απαράμιλλες οπτικές και ηχητικές επιδόσεις της, προβάλλει όλες τις συναρπαστικές στιγμές του τουρνουά με απαράμιλλη φωτεινότητα, εξαιρετική αντίθεση, ακρίβεια χρωμάτων και ρεαλισμό, μεταφέροντας τους φιλάθλους στην T-Mobile Arena και στο επίκεντρο κάθε φάσης.

Οι φωνές των θεατών του γηπέδου, το τρίξιμο των παπουτσιών των παικτών στο παρκέ και κάθε σφύριγμα ακούγονται πιο δυνατά από ποτέ, χάρη στην υποστήριξη AI Sound Pro και Dolby Atmos®, ενώ με τη βοήθεια του Dolby Vision™ οι φάσεις θα γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές. Μαζί με ρεαλιστικές, τρισδιάστατες εικόνες και ήχο, μέσα από την LG OLED C3 οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές λειτουργίες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά γι’ αυτούς, όπως το Sports Alert. Η λειτουργία Sports Alert για αθλητικές ειδοποιήσεις κρατά ενημερωμένους τους χρήστες για τις αγαπημένες σας ομάδες, στέλνοντας ειδοποιήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια για τις βαθμολογίες, τα τελικά αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, ακόμα κι όταν οι χρήστες παρακολουθούν άλλο περιεχόμενο. Ακόμα, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις αγαπημένες τους ομάδες σε διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, για να λαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις στην αρχή των αγώνων, όταν σημειώνονται γκολ ακόμη και στο τέλος του αγώνα, όπου οι πληροφορίες εμφανίζονται πάνω από τη μετάδοση στο οθόνη μέσω ενός παραθύρου για ειδοποιήσεις.

Και επειδή το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που προκαλεί ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων μεταξύ των παικτών, των προπονητών και των φιλάθλων, η ευκρίνεια είναι πολύ σημαντική. Με το OLED Dynamic Tone Mapping Pro, οι χρήστες βλέπουν κάθε κίνηση με εξαιρετική λεπτομέρεια, καθώς η τεχνολογία τονίζει την αντίθεση, φωτίζει τις περιοχές μεσαίων τόνων και προσθέτει σχολαστική λεπτομέρεια σε περιοχές υψηλής διαβάθμισης. Με το HDR Expression Enhancer, το οποίο εντοπίζει και βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (όπως, για παράδειγμα, πρόσωπα ανθρώπων), οι χρήστες δεν θα χάσουν το συναίσθημα στο πρόσωπο ενός παίκτη κατά τη διάρκεια των  θεαματικών καρφωμάτων ή των τρίποντων του τελευταίου δευτερολέπτου.

Η εντυπωσιακή εικόνα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται και από εντυπωσιακό ήχο και γι’ αυτό η  LG OLED C3 συνδυαστικά με το soundbar LG S80QY, μεταφέρει πραγματικά τον θεατή σε μια πολυδιάστατη ακουστική αρένα μπάσκετ. Διαθέτει τριπλά κανάλια up-firing και ασύρματο subwoofer με συνολική απόδοση 480W, ενώ η συνεργασία με την ™Meridian Audio, εξασφαλίζει την απόλυτη εμπειρία ήχου και κάνει κάθε φάση να ξεχωρίζει. Με το νέο ασύρματο subwoofer και μεγαλύτερο ενσωματωμένο woofer, το μπάσο είναι βαθύτερο, δυνατότερο και μπορεί να μεταδοθεί σε μεγαλύτερη απόσταση.


Με το LG Soundbar S80QY, ο ήχος των LG τηλεοράσεων μετατρέπεται σε μια εμπειρία κρυστάλλινης ακρίβειας που καθηλώνει και ενθουσιάζει, αναβαθμίζοντας την οικιακή ψυχαγωγία.  Για φυσική και ρεαλιστική απόδοση ήχου, το AI Room Calibration  χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό μικρόφωνο και την τεχνολογία αντίληψης του χώρου για την ανάλυση του.  Με το AI Sound Pro, ο έξυπνος αλγόριθμος του LG Soundbar αναλύει το περιεχόμενο που βλέπει ο χρήστης για να παρέχει βέλτιστο ήχο. Επιπλέον, το soundbar αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision™, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση ενώ, υποστηρίζει τις λειτουργίες VRR και ALLM  για να ταιριάζει με τις αλλαγές του ρυθμού καρέ και να μειώνει την αλλοίωση της εικόνας.

Η LG πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει στους χρήστες κάτι περισσότερο από μια απλή εμπειρία θέασης, απολαύστε τις επικές αναμετρήσεις των κορυφαίων ομάδων του  τουρνουά μέσα από μια LG TV.