Η ViewSonic Corp. παρουσιάζει με περηφάνια τον φορητό RGB laser προβολέα M10 μια καινοτόμο προσθήκη στη σειρά προϊόντων της.

Ο M10 διαθέτει επαναστατική τεχνολογία laser RGB για την επίτευξη πλήρους συμμόρφωσης με το πρότυπο 100% BT.2020 σε compact και εξαιρετικά φορητή μορφή. Εξασφαλίζει ολοζώντανες εικόνες με ενισχυμένο κορεσμό χρωμάτων, ακόμη και σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό. Προσφέρει μοναδική κινηματογραφική οπτικοακουστική απόδοση με ένα ενσωματωμένο ηχείο Harman Kardon. Επιπλέον, οι λειτουργίες άμεσης αυτόματης εστίασης με τεχνολογία Time of Flight (ToF) και οριζόντιου/κάθετου auto keystone correction επιτρέπουν γρήγορο hands-free setup, ανεβάζοντας τις εμπειρίες οικιακής και εν κινήσει ψυχαγωγίας σε νέα ύψη με άψογη προβολή.

«Μέσα στην ακμάζουσα αγορά οικιακής ψυχαγωγίας, οι προβολείς έχουν γίνει η νο1  επιλογή, που ταιριάζει περισσότερο στον σημερινό τρόπο ζωής, προσφέροντας μεγαλύτερη και πιο ευέλικτη απεικόνιση σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις», δήλωσε ο Dean Tsai, General Manager of Projector & LED Display Business Unit της ViewSonic. «Προκειμένου να προσφέρουμε στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία στη διαμόρφωση των οπτικοακουστικών χώρων τους, αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε ένα compact μοντέλο με προηγμένη τεχνολογία laser RGB. Το λανσάρισμα του M10 επαναπροσδιορίζει την αγορά φορητών προβολέων, αποδεικνύοντας την ακλόνητη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την αριστεία των προϊόντων».

Κορυφαία απεικόνιση σε compact σχεδίαση με πρωτοποριακή τεχνολογία laser RGB 

Η τεχνολογία λέιζερ προτιμάται συνήθως για προβολές που απαιτούν υψηλότερη φωτεινότητα. Οι συμβατικοί προβολείς λέιζερ εκπέμπουν μια ενιαία μπλε ακτίνα λέιζερ προς τους τροχούς φωσφόρου και χρώματος, με αποτέλεσμα περιορισμένο εύρος χρωμάτων. Αντίθετα, η τεχνολογία laser RGB αποδίδει τρεις κύριες ακτίνες φωτός λέιζερ – κόκκινη, πράσινη και μπλε – καλύπτοντας συλλογικά μια ευρύτερη χρωματική γκάμα που πληροί το χρωματικό πρότυπο BT.2020. Με τον τρόπο αυτό ξεπερνά τις απαιτήσεις των οθονών που συμμορφώνονται με το DCI-P3 – το βιομηχανικό πρότυπο για τον ψηφιακό κινηματογράφο – οδηγώντας στην επίτευξη πιο ζωντανών χρωμάτων.

Η ViewSonic ανεβάζει την τεχνολογία προβολής laser RGB στο επόμενο επίπεδο με τον επαναστατικό σχεδιασμό του M10. Ενσωματώνει έξυπνα τρεις κύριες πηγές φωτός λέιζερ σε μια ενιαία μονάδα, επιτρέποντας μια πιο συμπαγή μορφή από τους παραδοσιακούς προβολείς λέιζερ RGB. Αυτή η καινοτομία μετριάζει την αντιστάθμιση μεταξύ μεγέθους και απόδοσης. Επιπλέον, η φωτεινότητα των 2.200 RGB laser lumens εξασφαλίζει καθαρά και ολοζώντανα γραφικά κινηματογραφικού επιπέδου, ακόμη και κάτω από φυσικό φωτισμό.

Αυτόματο setup για εύκολη χρήση

Εκτός από την κορυφαία οπτική απόδοση, ο M10 διαθέτει έξυπνες λειτουργίες αυτόματης ρύθμισης για απρόσκοπτη χρήση. Υιοθετεί την τεχνολογία ToF που επιτρέπει την άμεση αυτόματη εστίαση, εξασφαλίζοντας ευκρινείς εικόνες μέσα σε δευτερόλεπτα μετά την προσαρμογή της θέσης του προβολέα. Το οριζόντιο/κάθετο auto keystone επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν hands-free setup, επιτυγχάνοντας τέλεια διαμορφωμένες εικόνες, είτε η προβολή γίνεται στο πλάι, είτε στην οροφή.

Πέρα από τις λειτουργίες αυτόματης ρύθμισης, αυτός ο έξυπνος φορητός προβολέας προσφέρει μια σειρά από ευέλικτα σενάρια χρήσης. Υποστηρίζει ασύρματο αντικατοπτρισμό οθόνης για streaming ταινιών ή σειρών μέσω Wi-Fi από κινητές συσκευές, καθώς συνδέεται απευθείας με smartphone και tablet μέσω θύρας USB-C. Διευκολύνει την προβολή στο ταβάνι, χωρίς πρόσθετο τρίποδο, μία λειτουργία ιδανική για όσους θέλουν να απολαμβάνουν χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο κρεβάτι. Επιπλέον, λειτουργεί ως ηχείο bluetooth για υπαίθρια πάρτι, χάρη στο υψηλής ποιότητας ενσωματωμένο ηχείο Harman Kardon, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με ακουστικά για προσωπική ψυχαγωγία όλη τη νύχτα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον φορητό laser RGB προβολέα M10 της ViewSonic, επισκεφθείτε το: HYPERLINK “https://www.viewsonic.com/global/products/projectors/M10” \hhttps://www.viewsonic.com/global/products/projectors/M10 

Σημείωση: Το συγκεκριμένο μοντέλο ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλες τις περιοχές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό προμηθευτή για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα.