Ανάμεσα σε 20 μητρώα χώρου, η Enartia, ο όμιλος που ανήκει το Papaki, διακρίθηκε για την υποστήριξη στον θεσμό και για τις πολυάριθμες συμμετοχές πελατών του στις υποψηφιότητες των βραβείων. Είναι η πρώτη χρονιά που στα .eu Web Awards απονέμεται  βραβείο σε καταχωρητή και αυτή η σπουδαία αναγνώριση δίνει δύναμη στην ομάδα να συνεχίσει θέτοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. 

Το Papaki όμως γιορτάζει διπλά, καθώς μετά από ψηφοφορία του κοινού δύο πελάτες του ήταν στους finalists και ο ένας αναδείχθηκε νικητής κατηγορίας. Συγκεκριμένα, το sinnogenes.eu ήταν στην τελική λίστα της κατηγορίας Better world Websites, που αντιπροσωπεύει πράσινες πρωτοβουλίες και φιλικές προς το περιβάλλον οργανώσεις. Το africoneu.eu ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Laurels, που αφορά ΜΚΟ και οργανισμούς με αποστολή την προώθηση της επιμόρφωσης ή πανευρωπαϊκών projects, και ήταν αυτό που απέσπασε το μεγάλο βραβείο του νικητή και αναρριχήθηκε στην κορυφή της Ευρώπης για φέτος.

“Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και τους συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε πολύ την EURid και το κοινό για την ξεχωριστή τιμή. Τέτοιες βραβεύσεις μάς κάνουν να αισθανόμαστε περήφανοι και να συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες μας.” δήλωσε η Νικολέτα Γωνιανάκη, Head of Customer Experience στο Papaki, που παρευρέθηκε στην τελετή των βραβείων.  “Στηρίζοντας σταθερά τον θεσμό, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά για να διεκδικήσουμε μαζί με όλους τους χρήστες που μας εμπιστεύονται για την ψηφιακή τους παρουσία ακόμη περισσότερες ευρωπαϊκές διακρίσεις” συμπλήρωσε κλείνοντας.